Hei! Olen 24-vuotias aikuispelaaja, joka on aiemminkin pelannut täällä nimimerkillä Nomparellii ja epäaktiivisuuden takia tili poistettiin. Nyt olen palannut jälleen pelin pariin ja tällä hetkellä itselläni ei ole selkeitä tavoitteita siitä mitä alkaisin täällä tekemään, joten etenen päivä kerrallaan ja katsotaan mihin suuntaan pelini lähtee. Teen tällä hetkellä vuorotyötä, joten täällä käyminen riippuu hyvinkin paljon työvuoroista, mutta pyrin käymään täällä päivittäin, edes kirjautumassa sisään.

Kiinnostuksen kohteina löytyy piirtäminen, sekä kirjoittaminen. Kirjoittaminen etenkin vie vapaa-aikaani todella paljon, sillä työn alla on kolmen kirjan mittainen tarina, jonka ensimmäinen osa julkaistiin hetki sitten. Lukeminen on myös lähellä sydäntä, etenkin fantasiakirjat uppoavat hyvin, sekä hyllystä löytyvät Soturikissa kirjat on tullut luettua läpi useampaan otteeseen.

Kaveriksi saa pyytää ja jutellakin saa, jos siltä tuntuu. Pyrin onnittelemaan aina takaisin, mutta valitettavasti en saata aina jokaista onnittelua ehtiä näkemään.

Olen itse tehnyt avatareni, joten ethän kopioi sitä, kiitos.