Täällä pelailee nuori aikuispelaaja, joka aiemminkin pelannut howrsea. Tarkoituksena minulla on kasvattaa muutamaa rotua pienimuotoisesti omaksi ilokseni, eikä aikeenani ole ottaa tästä pelistä mitään stressiä, teen tätä vain omaksi ajankuluksi -sekä iloksi. Minulle saa ja voi tulla juttelemaan ihan mistä vain, jos vaikka tarvitsee olkapäätä tai vaikka vinkkejä elämään. Otan kaikki avosylin vastaan ja minusta saa kyllä hyvän juttukaverin tai ihan oikeankin ystävän tutustuessa paremmin. Minähän en luonnollisestikaan purematta niele, joten ole huoleti, et joudu välipalaksi.
Kasvatan tällä hetkellä pienimuotoisesti andalusioita, lipizzoita, marwareja, shetuja sekä drum-hevosia. Jokaiselta tammalta tai orilta saa tulla kysymään tilausvarsoja, astutuksia kuten myös ehkä liittyä jonkun rodun yhteiskasvattajaksi samalle kasvattajanimelle mikä yhdessä keksitään.
Myynnissä tällä hetkellä Myynnissä-kasvatustilalla olevat hevoset. Saa tarjota rohkeasti ja perustella tarjouksensa. Siitä on pitkä aika, kun viimeeksi olen pelannut, joten hinnat ja niiden arvioiminen haasteellista. Korjatkaa rohkeasti minun laittamia hintoja yv:llä.
Ostoslistalla: ~ Sarvitammoja kasvattamistani roduista, edullisesti tai vaihto mp-esineisiin & equuksiin. Tarjoathan hevosia joilla on hyvä GP sekä taidot. Alle 3000GP en mielellään osta ellei erikseen olla jotain sovittu.
Ylimääräinen sälä