Heippa, mitä kuuluu?


About me:


Oon 19-vuotias lukiolainen, joka aikoinaan rakasti Howrsea ihan älyttömästi. Oon pitänyt tässä muutaman vuoden taukoa, ja nyt innostuin pelailemaan uudestaan.


Kaikki eläimet on aina kiehtoneet mua, ja hepat on tosi ihania! En harrasta ratsastusta, mutta aina tavallaan haaveillut siitä. Ehkä jonain päivänä tää unelma toteutuu :) Siihen asti tyydyn hoitamaan mun pikkuista villakoiraa ja kasvivauvoja.


Harrastan musiikkia + kuvataidetta, ja rakastan animea :DD Tykkään myös jutella ja tutustua uusiin ihmisiin, niin tääl Howrsessa voi kans aina ottaa yhteyttä, jos haluaa höpötellä jollekin :p


Howrse:


Oon aika aluillaan pelaamisessa, mutta tavoitteena ois kasvattaa arabeja sekä akhaltekejä. Toinen aika iso tavoite on se, että haluan jeesata muita pelaamisessa. Eli siis jos tarvii apua tehtävissä, kilpailuissa yms. niin voi aina kysyä apua! Ja jos tarvii jotain ihan perus ikääntymispisteitä yms, niin multa voi pyytää, jos mulla on ylimääräisiä, niin mielelläni jakelen niitä eteenpäin :)

Tämän lisäksi tykkään myös onnitella muita pelaajia, ja koitan aina onnitella takaisin. Kaveriks saa kans aina pyytää, hyväksyn kaikki!

Multa kans voi kysellä, jos kiinnostaa jonkun hepan ostaminen (vaikka ei ois myynnissä). En ihan kaikkia suostu myymään, mutta mielelläni voin joitain yksilöitä lahjoittaa parempiin koteihin edullisilla hinnoilla :)


Kiitos jos jaksoit lukea, ja ihania pelihetkiä!


a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png