Heips! Olen Missankinttu, reilu parikymppinen naisenrotjake Itä-Suomesta. On erittäin paljon mahdollista, että ollaan tavattu jossain päin internettiä vuosien varrella, eri nimimerkkien muodossa. Olen pyörinyt Howrsessa nuorempana (en tosin muista nimimerkkiäni), mutta sen lisäksi erilaisilla virtuaalikennel-, neo- ja subetasivuilla, ja soturikissat ovat vieneet elämästäni suuren osan. Vanhoja nimimerkkejäni ovat esimerkiksi Stevie ja Arelie. Muitakin varmasti löytyy, sillä olen eri paikoissa pyörinyt eri nimellä. Palasinkin nyt Howrsen pariin pitkän tauon jälkeen, palattuani oikeassakin elämässä tallille vuosien tauon jälkeen.
Oikeasti, ennen mitään muuta olen koiraihminen, ja minulla onkin kaksi omaa koiraa, joiden kanssa touhuta. Tämän lisäksi ketut ovat lähellä sydäntäni niiden ollessa niin kauniita, mutta salaperäisiä. Lapsuuden harrastuksista kuitenkin lämpimimmät muistot tuo ratsastus, jonka jouduin erinäisistä syistä lopettamaan teini-iän kriiseissä. Jospa sitä vielä joskus saisi itseään niskasta kiinni ja raahattua itsensä tallille... 
Rakkauteni hevosiin kohdistuu erityisesti Connemaraponeihin, joiden kasvatuksella täällä Howrsessa aloitin pelini. Connemarojen lisäksi tässä pelailtuani olen päätynyt kasvattamaan Akhaltekinhevosia, Arabianhevosia ja muutama Suomenhevonenkin kasvatustiloiltani löytyy. Kasvatan tällä hetkellä vielä kaikkia hevosia kasvattajanimen "Hippasilla" alla, mutta pelin edetessä on tarkoitus jaotella hevosia esimerkiksi rodun ja tyypin mukaan eri kasvattajanimien alle. 

Minua saa lähestyä viestein ja kaveripyynnöin, en pure :^) 


Tarkoitus olisi jossain välissä tehdä itselleni tähän jokin grafiikka, mutta sitä ennen käytän tätä Loubalandin ihanaa grafiikkaa, joka löytyy täältä!