Hei! Olen nuori aikuispelaaja. Mun täytyy sanoa, että musta tuntuu siltä ku kaikki joiden profiilia oon lukenu on ollu aikuispelaajia tai suurinpiirtein täysikäsiä. Eiks tätä peliä enää pelaa lapset :'D

Anyway, harrastuksiini kuuluu agility, piirtäminen, kirjoittaminen sekä pelaaminen. Jälmikkäisin on vähän on-off -harrastus, koska aika ajoin pelaan paljon ja toisinaan en ollenkaan. Peleihini kuuluu SSO, minecraft, DinoStorm ja jotain muita, joista innostun aina aika ajoin liikaa. Piirtäminen on minulle päivittäistä puuhaa. Tosin olen varsin hidas saamaan töitä valmiiksi. Jos taiteeni kiinnostaa, katso tämän laatikon lopusta somejani. Kirjoituksiani ei toisteaiseksi löydy mistään.

Omistuksessani on kaksi koiraa (sekä puolikas), joilla pääosin harrastan agilityä. Harrastan myös ei-tavoitteellisesti rally-tokoa ja koiratanssia.

Ulkoasu ja profiilikuva on mun tekemät.


Someni:
Instagram: @nortssart
Youtube: Nortss
Twitter: @Nortss1
Artfol: nortssart
Pelasin aikoinaan useampaan otteeseen useammalla tilillä, mutta innostus aina lopahti. Yrityksessä taas uudestaan, jos vaikka nyt jaksaisi paremmin! Tällä hetkellä kasvatan mawreja ja tennejä, muista roduista hankin vain värejä. Kasvattelen hissukseen omaan tahtiini :)

Jos joku ihmettelee hevosteni nimiä, niin tässä selvennös: Omakasvattamat pojat on nimetty suomeksi, kun taas tytöt englanniksi. Ostetut pojat ovat saksaksi ja tytöt taas ruotsiksi. Miksi näin? Miksi ei.