http://www.rasaint.net/ - Glitter Graphics

Minä


Moikka kaikille! Olen ikuinen heppatyttö, jolla joskus muinaisina aikoina (varmaan yli vuosikymmen sitten) oli täällä tili. Sitten elämä tuli eteen ja se jäi ja poistettiin. Nyt ajattelin kokeilla taas uudestaan ja paeta oikeaa elämää tänne ja pelailen epäsäännöllisen säännöllisesti ja ilman suuria tavoitteita. Saa tulla juttelemaan, jos siltä tuntuu. Olen kuitenkin ihan oikea aikuinen (ainakin paperilla), jolla on aika paljon menoa, niin viesteihin vastaamiseen saattaa mennä joskus aikaa.

Ruudun takaa löytyy kirjallisuuden ja sukupuolen tutkimuksen opiskelija Keski-Suomesta, mikä varmaankin kertoo jo paljon kiinnostuksen kohteistani. (Ja jos joku täällä käyttää tumblria niin pyörin siellä parantamassa maailmaa nimellä innerreadhead, muuta somea en sitten käytäkään.) Vapaa-ajalla luen (yllätys), kirjoittelen ja tietysti tuijotan Netflixiä. Jonkin verran tulee myös urheilua seurattua, lähinnä jääkiekkoa ja jalkapalloa. Hevosten kanssa olen irl pyörinyt toista kymmentä vuotta (omaa ei ole kuitenkaan aikeissa hankkia ainakaan vielä pitkään aikaan) ja sekä ratsut että ravurit ovat tulleet tutuiksi. Erilaisia eläimiä olen omistanut elämäni aikana ja tällä hetkellä jaan elämäni nuorekkaan keski-ikäisen maatiaskissapojan kanssa.

Howrse

Kuten sanottua, pelaamiseni ei ole erityisen tavoitteellista. Pyrin pikkuhiljaa parantamaan kasvattamieni hevosten tasoa. En liity tiimeihin, siihen ei aika eikä kiinnostus riitä (minulla on myös runsaasti mielipiteitä tiimipelaajien monopoliasemasta Howrsessa, mutta en nyt siitä avaudu enempää). En myöskään ole koskaan käyttänyt peliin oikeaa rahaa, enkä tule koskaan käyttämään.

Suurin osa resursseistani suuntautuu täykkäreiden kasvatukseen, joita kasvatan nimellä Yours thoroughly sekä Be the legend Viime aikoina olen hurahtanut nokotoiden kasvatukseen, käy ihmeessä tsekkaamassa myynnissä olevat varsat! Harrastan myös muiden rotujen kasvattelua pienimuotoisesti seuraavilla nimillä:

Wonders of the world: tekit
Teillä tietymättömillä: suokit
Walk the walk: tenneseen walkkerit
Ponit à la sysiyö: kaikki howrsen poneiksi luokittelemien rotujen kasvatus
Lipican dreams: lipizzat 
In a mood for Marwari: marwarit 
Where Wild Winds Blow: mustangit
Wings of Victory: nokotat
Mix&Match: kaiken maailman sekarotuisen kokeilut
Kinda corny: kaiken rotuiset yksisarviset

Kylmäverisiä ja aaseja kasvatan lähinnä pokaaleja ja tehtäviä varten ja ne löytyvät nimien Aasimaisuuksia ja In cold blood alta. 

Kaikki orini antavat astutuksia ja tilausvarsoista voidaan keskustella. Muuten varsoja (ja joskus vanhempiakin hevosia) löytyy säännöllisesti myynnistä. Pyrin omalla pienellä panoksellani parantamaan vapailla markkinoilla olevien hevosten tasoa.

Jos olet kiinnostunut ostamaan jonkun tietyn hevosen, niin laita rohkeasti viestiä. Voi olla että myyn, voi olla että en, mutta jos ei kysy niin vastaus on aina ei. (Ja naurettavan alhaisin tarjouksiin en edes vastaa, joten sopeutathan tarjouksesi valmiiksi hevosen tasoon/koulutukseen/mp esineiden määrään nähden.) Tsekkaathan kuitenkin ensin myytävänä olevat hevoset, jos sieltä löytyisi mieleisesi otus, ennen kuin lähdet kyselemään muiden hevosten myymisestä! Vaeltajan hengellä varustetun hevosen myynnissä voidaan sopia vaihtokaupasta, jos sinulta löytyy joku kokoelmistani puuttuva vaeltaja!

Onnittelen takaisin jos huomaan ja hyväksyn kaveripyynnöt (pelaajilta, joilla vähintään 8 karmapistettä), jos sellaisia saan!

Ja jos joku ihmetteli, niin kyllä; Yours thoroughly nimellä kasvatetut hevoset on nimetty BTS:n laulujen mukaan ;D

Avattareni kuvassa on yksi elämäni suurista rakkauksista ja kuva on itse ottamani, ethän kopio sitä (käsittämätöntä, että sen joutuu erikseen sanomaan, mutta tekijänoikeudet eivät ilmeisesti ole ihan kaikilla hallussa, sen enempää kuin internet etikettikään)!