Heii!

Ruudun takana kirjoittelee täysikäinen nuori tyttö pääkaupunkiseudulta. Harrastanut olen paljoa; kitaraa, pianoa, monia eri tansseja sekä monia muita ja tietenkin ratsastusta. Hoitohevonen minulla oli aikanaan vuoden, mutta muuttamisen ja ajanpuutteen takia en enään hevosten kanssa pääse leikkimään. Toivoisin että tämä pian muuttuisi! Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluvat salilla käynti että taiteelliset harrastukset.

Peli ei ole minulle uusi, vaikka käyttäjäni onkin varsin nuori. Pelasin ensin vuosina 2011-2013 ja uudestaan 2016-2018. Ensimmäisen käyttäjäni nimeä en muista mutta toinen kulki samalla nimellä kuin nyt, Alirba. Aikaisemmat käyttäjät olivat ns. rennomman otteen käyttäjiä, joten kasvatteja ei enään varmaan liiku missään.

Olen kiinnostunut kovasti kasvatuksesta ja GP:n nostamisesta. Vielä resursseja ei ole, sillä käyttäjä on niin nuori, mutta toivon pian pystyväni liittymään tiimiin, jotta voisin käyttää tätä innostusta hyväksi. Ennen sitä kasvattelen itsekseni suokkeja nimellä StarChild rennohkolla meiningillä.

Lisää kaveriksi ja laita ihmeessä viestiä jos aihetta löytyy! En pure!