Ksanthos - Ksanthos - Ksanthos - Ksanthos - Ksanthos
Topaasi - Topaasi - Topaasi - Topaasi - Topaasi
Frost


 Minä

Olen 20-vuotias opiskelija pk-seudulta. Kiinnostuksen kohteita löytyy pitkä lista, ja innostunkin usein puhumaan aiheesta kuin aiheesta. Listaan alle muutamia tämänhetkisiä kiinnostuksen kohteitani:

- kirjat (tsoa, percy jackson, grishaverse etc.)
- animanga (bsd, csm, jjk, kny etc.)
- Genshin Impact
- typology 
- raves

Nyt parin vuoden tauon jälkeen olisi taas kiva jutella täällä muille. Mut löytää myös mm. Twitteristä tai Discordista, joiden nimimerkkiä voi tulla kysymään viestillä. Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt, ja pyrin myös onnittelemaan takaisin ! :D


  Howrse

Olen pelaillut Howrsea muutamalla eri käyttäjällä jo ala-asteajoilta lähtien epäaktiivisen aktiivisesti, ja nyt taas parin vuoden tauon jälkeen innostuin aloittamaan uudelleen.

Asetan itselleni yleensä aika kunnianhimoiset tavoitteet, mutta ajattelin tällä kertaa aloitella ihan rauhassa. Aikaisemmilla käyttäjillä keskityin shettiksien sekä issikoiden kasvattamiseen, mutta nyt mielenkiinto on siirtynyt mm. criolloihin, mustangeihin ja suokkeihin. Näin alkuun kasvattelen lähinnä omaksi iloksi, mutta katsotaan miten käy :)


          Ostan Morfeuksen käsivarsia ja Zeuksen salamoita !

Tsekkaa myytävänä olevat hevoset ! Hinta aina neuvoteltavissa ! Tarjouksia saa vapaasti tehdä myös hevosista, jotka eivät ole myytävänä. Ethän kuitenkaan pahastu, jos en myy :)

          Hinnasta sovittaessa myös esim. astutukset tai tilausvarsat on mahdollisia!



You can also communicate with me in english ! :)