Ruudun takana kirjoittelee ysärillä syntynyt eläinrakas Uusimaalla asuva ihminen, jolle Howrse on ollut tuttu jo pienestä pitäen. Nuorempana harrastin aktiivista eri hevosrotujen kasvattamista ja kisailemista täällä, silloin käyttäjänimellä lottispottis, mutta poistin käyttäjätunnukseni jonkin ajan jälkeen osittain motivaation puutteen vuoksi. Vuosien jälkeen innostus Howrsen pelaamiseen veti takaisin tänne ja täällä ollaan!

Jos en pelaa Howrsea, kulutan vapaa-aikani omien koirien kanssa; harrastan ja kisaan niiden kanssa eri harrastuslajeissa, kasvatan myös pienimuotoisesti. Hevosten kanssa en juuri ole tekemisissä IRL - itseasiassa pelkään hevosia livenä! :D Ehkä siksi tämä Howrse onkin minulle sopivampi tapa puuhailla hevosiin liitttyvissä jutuissa.
Hyväksyn kaikki kaveripyynnön lähettävät kavereiksi ja onnittelen niitä jotka onnittelevat minua. Teen mielelläni myös yhteistyötä eri projekteissa tai jos etsii ihan vain juttuseuraa niin siihenkin olen messissä! Pyrin käymään Howrsessa vähintään kerran päivässä, joten kyllä minut kiinni saa. :)

Kasvatan eri rotuja säännöllisen epäsäännöllisesti Howrsessa. Ei ole mitään tiettyjä rotuja joita pyrin kasvattamaan mutta pyrin aina puhdasrotuiseen jalostukseen. Mikäli minulle syntyy sekarotuisia hevosia ja poneja, liitän ne niille tarkoitetun kasvatusnimen alle etten sekoita niitä muihin. Olen huomannut erityisesti harvinaisempien rotujen kohdalla olevan hankalaa löytää puhdasrotuisia yksilöitä jalostukseen, koska sekarotuisia on niin paljon. Siksi yritän itse keskittyä enemmän puhdasrotuisten jalostukseen.
Ellen erikseen ole laittanut hevosiani myyntiin eivät ne myytävänä ole. Hinnasta voidaan kuitenkin aina keskustella. Mielelläni tarjoan myös orejani astutukseen tai lainaan muiden oreja, jotka ovat genetiikaltaan ja taidoiltaan priimaa, tammoilleni. Tilausvarsat onnistuu myös!

Edellisellä käyttäjälläni kasvatin hevosia kolmella eri kasvatusnimellä: of Safels Ye'iitsoh, of Midnight Fight ja of Mixed Smoothie. Jos sinulla on näiden kasvatusnimien hevosia tai niiden jälkeläisiä (tai noita löytyy jonkun hevosesi suvusta), ota yhteyttä! Olisin kiinnostunut ostamaan takaisin vanhoja kasvattamiani hevosia tai niiden sukulaisia.

-Roosaboo