Moi!

Minä:

Olen alakouluikäinen heppahullu etelä-Suomesta. Harrastan uintia ja kuoroa. Pidän lukemisesta, ja lempikirjasarjani ovat Harry Potterit, Tulisiivet ja Soturikissat. En harrasta ratsastusta, tai mitään muutakaan hevosiin liittyvää, mutta pidän silti erittäin paljon hevosista.


Pelini:
Kasvatan Akhaltekinhevosia. Hyväksyn kaveripyynnöt kunhan karma on kymmenen ja autan tapahtumissa kun ehdin. Onnittelen myös takaisin aina kun muistan. 500 onnittelijani saa palkinnon, ilmoitathan jos se olet sinä. Minulle saa ehdottaa yksityisiä vaihtokauppatarjouksia, sillä tarvitsen kipeästi Morfeuksen käsivarsia. Kesäisin en ole erityisen aktiivinen pelaaja, sillä haluan keskittyä lomailuun.


Sydäntäsärkevä teksti jonka olen kopioinut esittelyyni:

Kun silmiimme joutuu shampoota, me äkkiä huuhtelemme tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo tuotti kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui vain pieni pisara, sen sijaan sitä kaadettiin albiinokanin silmälle teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tätä kirvelevän tahmeaa ainetta pois. Ensiksi, kanilta puuttui kyynelnesteen eritys, toiseksi hänen liikkumisensa on estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoota pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin koe-eläimiltä katkeaa kaula tai selkäranka, kun ne yrittävät päästä pakoon. Mainokset jatkuvasti kertovat meille, että ihmiset, jotka eivät käytä astianpesuainetta Fairy, menettävät paljon aikaa, mutta ehkäpä nämä ihmiset tietämättään toimivat koe-eläinten parhaaksi. He eivät osta Fairya ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineella. Kun olette syönyt liikaa ruokaa, tunnette olonne huonoksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa kun teidän vatsaanne viedään putken kautta litra Fairya. Ariel-pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävä suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta arvatkaapa miltä tuntuu marsuista, kaneista, koirista, kissoista ja muista koe-eläimistä, joilta poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperilla ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuuttamme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme, mutta ero on siinä, että silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta. Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testaamiseen eläimillä vähentymiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Suurin osa eläintestauksista kielletään vuoteen 2013 mennessä. Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina, Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Claris, IsaDora ja Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun(Gillette Company), Procter and Camble, Colgate-Palmolive, Ajax, Hill´s Pet Nutrition, Palmolive, Coty, Calvin Klein, Rimmel, Gillette, Johnson and Johnson, Loreal, Maxfactor, Oral-B, Pantene ja moni muu. Muistakaa, että joka ikinen pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, on turhien ja julmien eläinkokeiden rahoitusta. Jos ostatte eläinkokeita sallivien yritysten tuotteita te autatte pysäyttämään ikiajoiksi pikku kavereidemme elämän.


Kiitos kun jaksoit lukea, voisitko onnitella?


Tarvitsen morffuja ja ikäreitä!


Mukavia pelihetkiä kaikille!

Terveisin: UMME

Moikka!