Minä

17-vuotias naisenalku Etelä-Suomesta. Olen lukion 2. vuodella. Harrastuksiin kuuluu musiikki ( laulaminen, viulu, piano, kitara, ukulele ), lukeminen, tietokonepelit ( lempipelini on The Elder Scrolls V: Skyrim ) ja keräilynuket.
Harrastin ratsastusta vuosia, ja kilpailinkin, kunnes musiikkiharrastuksestani tuli niin tavoitteellista, ettei aika enää yksinkertaisesti riittänyt kaikelle. Haaveilen edelleen omasta hevosesta ja aion vielä palata takaisin satulaan.  
Oikeassa elämässä omistan noin puolivuotiaan tyttökanin, joka on minulle todella rakas. 

Pelini

Aloitin Howrsen pelaamisen uudelleen "läpällä" ja koukutuin täysin. Pelasin viimeksi joskus kymmenvuotiaana ja peli on muuttunut tässä ajassa paljon. Kasvatan semi-tavoitteellisesti hannoverinhevosia, erirotuisia yksisarvisia ja akhaltekkejä ja voisin olla kiinnostunut liittymään rotuja kasvattaviin tiimeihin. Sen lisäksi keskityn pelissäni tekemään pokaalitavoitteita.

Hevosistani saa kysyä, mutta jos hevonen ei ole jo myytävänä, en välttämättä sitä myy. Hyväksyn kaveripyynnöt kaikilta joiden karma on 10. Jos onnittelet, pyrin onnittelemaan takaisin