Etsin näitä hopea omena luomuksia! Maksan passeilla, laita yv jos sulla on ylimääräsenä! <3

100017596-normal.png
100372131-normal.png

Heips!

TAUOLLA 16.7-2022-?
Mä oon Daedra, 20-vuotias super introvertti nuori nainen joka alotti Howrsen pelaamisen monen vuoden tauon jälkeen! En tuolloin nuorempana ymmärtänyt bluppaamisesta tms hirveästi mitään, mutta nyt oon vaivalla opetellut (ymmärtämään) bluppaamisen sun muun tarvittavan ja oleellisen pelin kannalta. Asun Pirkanmaalla, 4 koiran sekä 2 kesyrotan kera. Mulla on myös koirien ja rottien lisäksi ori suomenhevonen. Lyhyesti siis oon hyvinkin eläinrakas ihminen. Käytän peliin rahaa koska oon maailman kärsimättömin ihminen tällä planeetalla.


Kiinnostuksen kohteita on Horwsen lisäks on kaiken maailman fantasia/kauhu tai mmorpg pelit kuten World of Warcraft, League of Legends, Hearthstone, Subnautica, Resident Evil. Tällä hetkellä tosin pelaaminen rajoittuu aikalailla WoWiin ja yritän motivoitua Howrsen pelailuun uusiks. Mun musiikkimaku on super laaja, mut pääosin kuuntelen metallia tai EDM. Mun lemppari artisteja tai bändejä on esim Bring Me The Horizon, Bad Omens, mr.kitty, Pastel Ghost. Piirrän myös säännöllisen epäsäännöllisesti iPadilla tai ihan PC'llä piirtopöydällä. Pelaamisen, piirtämisen ja Mountain Dewin suurkulutuksen lisäks, mun arkeen kuuluu myös mun eläimet ja niiden kanssa tulee sitä sun tätä höntsyiltyä.

Mulle saa tulla juttelemaan! Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt, edellytän kuitenkin että karmasi on yli kymmenen. En kaipaa draamaa, enkä hankaluuksia kenenkään kanssa ja pyrin pitämään pelifiiliksen rentona sekä kivana. Vastaan viesteihin, sekä voin yrittää auttaa muita pelaajia vaikka jäsenyyspäiviä on vielä vähän, ymmärrystä ja tietoa sitäkin enemmän! Tai niin mä luulen ainakin.

Orini eivät tarjoa astutuksia pyynnöstä, löydät julkisista mahdolliset astutustarjoukset. :-)

Voin ostaa omat kasvatit takaisin mikäli et halua niitä enää. 

Suosikkihevosiin lisätyt hevoset eivät ole myynnissä, niistäkin toki saa tarjota, mutta varaudu etten suostu tarjoukseesi.

Kivoja pelihetkiä jokaiselle! a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

ps. Vaihdoin käyttäjätunnukseks Daedra, koska valeria.exe oli tylsä.

Ethän kopioi avatar kuvaani. Olen piirtänyt kuvan itse omasta hevosestani!