-Moikka! Täällä kirjoittelee 14/08  vuotias tyttö Kanta-hämeen alueelta. Kokemusta tästä pelistä mulla löytyy jo vuodesta 2019, vanhoilla käyttäjillä tosin sekä myös kaverin koneella tuli pelattua yhteisellä käyttäjällä jo monia vuosia sitten! Aloitin tämän pelin uudestaan 2021 marraskuussa, mutta se käyttäjä poistettiin jostain syystä.

Pyrin olemaan suht aktiivinen pelaaja, ja koitan saada varsoja valmistettua vähintään 3 viikossa ja hevoset koitan saada hoidettua vähintään joka toinen päivä.

 Hevoset mulla on ollut aikalailla koko ajan lähellä sydäntä, ja löydettyäni tämän pelin, innostuin pelaamaan ensimmäisen kerran vuonna 2020. Kaveriksi saa tulla pyytämään,hyväksyn aina kun ennätän, sekä myös  snäppiin saa tulla 
snäppäilemään @ellaojalaa 

- Mulla on todella vaihteleva määrä hevosia, siksi koska en useasti suostu luopumaan tuottamistani varsoista, toki taidot sen määrittää. Muutama hyvä tasoinen akhaltek on myyty, sekä ei niin hyvätasoinen hevonen, semmoinen mikä ei välttämättä sovellu varsojen tekemiseen taitojen puolesta. Siitoskäyttöisiä hevosia multa löytyy muutamia.
Prinssi, Pipsa ja Ballerina on tuottanut monta varsaa myynttin sekä mulle jatko käyttöön, mutta ovat jäämässä "eläkkeelle" iänsä puolesta, sen takia olen hikipäissään etsinyt tasokkaita tammoja sekä oreja siitoskäyttöön. Tässä myöhemmin kirjoitellessani, sain ostettua ballerinalle viisasten kiven juuri viimeisillä päivillään! Tallistani löytyy myös muutama suomenhevonen, jota voisin ruveta kasvattamaan akhaltekkejen rinnalle tasokkaan tamman löytyessä. Tallissani on myös muutama muun rotuinen hevonen, jotka eivät sovellu jatko käyttöön. 
tarkoitus olisi, että voisin jatkossa myydä ja ostaa akhaltekkejä sekä suomenhevosia hyvällä mielellä, ja pelailla ainakun ehtii! 
Kaikista hevosista saa tulla tarjoamaan, ja hyvän tarjouksen tullessa vastaan myyn varmasti!