:-)).png?1828806360 Olen aikuinen pelaaja Kaakkois-Suomesta. Olen aiemmin pelannut pitkään kansainvälistä Howrsea, nyt ainoastaan tätä suomalaista.  Täällä olen ollut ensimmäisestä päivästä lähtien. :-)).png?1828806360

(y).png?1828806360MYYN NYXEJÄ, VIISASTENKIVIÄ, PILVENKAPPALEITA JA MORFEUKSIA. VAIHTO HYVIIN HEVOSIIN, YLIMAALLISIIN TMS. (y).png?1828806360

Ostan laadukkaita kilpahevos- ja ponivarsoja. Voin ostaa niitä equuksilla, vaihtaa yksisarvisvarsoihin tai Mustan pörssin esineisiin, mm. Morfeuksiin. Laadukkaalla tarkoitan oman rotunsa parhaimmistoon kuuluvia varsoja, joilla on Afroditen kyyneleet ja blubatut vanhemmat. Vaihtokauppoja teen vain luotettavien pelaajien kanssa, niin, että minä saan vaihtokohteen ensin.


Kasvatan kaikkia yksisarvisrotuja. Myyn yksisarvisvarsoja, sekä vaihdan niitä laadukkaisiin kilpahevos-/ponivarsoihin. En tällä hetkellä kasvata tavoitteellisesti mitään rotuja vaan ennemminkin käyttötarpeen mukaan. Minulla on myynnissä ruusukekilpailutasoisia varsoja kilpailukäyttöön, huonoja hevosia erilaisissa tapahtumissa vaadittaviin tehtäviin, eri rotuja erilaisiin kilpailulajeihin sekä aaseja. Pyrin kasvattamaan vain puhdasrotuisia hevosia mahdollisimman hyvistä BLUBatuista vanhemmista. Tästä vaatimuksesta poikkean joskus, jos tarvitsen huonomman hevosen johonkin käyttöön.


Kaikki myynnissä olevat hevoset löytyvät "myytävänä" välilehdeltä. Niistä saa esittää asiallisia tarjouksia. Muut hevoseni eivät ole myynnissä, eikä niistä kannata edes kysyä.  En lainaa hevosiani.

Aika, jonka voin käyttää pelaamiseen on kovin rajallinen. En ehdi vastaamaan asiattomiin viesteihin, en asiattomiin ostotiedusteluihin hevosistani, enkä kuulumisten kyselyihin. Autan kuitenkin mielelläni uusia pelaajia pelissä, eli pelaamiseen liittyvissä ongelmissa yritän ehtiä vastata. Huomioithan kuitenkin, että en käy täällä yleensä kuin kerran päivässä, joten vastausta ei kannata odottaa heti minuutin päästä.

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt pelaajilta, joiden karma on 9-10. En halua kaverilistalleni pelaajia, joilla on alhainen karma, koska suosin rehellistä ja asiallista pelaamista.


Onnitelkaa Topaasia, se antaa teille palkinnoksi 50 equusta tai jopa timantin.

Sulattakaa Frost, se saattaa antaa teille Hypnosin peitteen.


Hevosillani on mm. seuraavia kasvattajanimiä:

of Miniatyre Heaven = Welsh-ponit.
of Gaelic Heaven = Irlannincobit
MH Vuonojen Valtiaat = Vuonohevoset
Miniatyre Ihaa = Aasit
Miniatyre H Unis = Yksisarviset
Divina Commedia = Ylimaalliset hevoset.
Täplätiimi = Knastrupit
Miniatyre Mixed = ei puhdasrotuiset
Surkimus  = Erityisen huonolaatuiset hevoset,joille on aina välillä käyttöä erilaisissa kilpailuissa ja tehtävissä.
of My Way = Muun rotuiset tavalliset hevoset, mm. holsteininhevoset, Ahalteket  ja englannintäysiveriset.
Miniatyre Stars = Useita erinomaisuustähtiä omaavat erirotuiset kipahevoskasvattini.
fra Miniatyre Heaven = Islanninhevoset
Miniatyre No Horn = Ilman sarvea (7.7.2014 jälkeen) syntyneet yksisarviset.

Mukavaa, rehellistä, reilua ja menestyksekästä pelaamista kaikille. Pidetään tämä peli reiluna ja mukavana jatkossakin. (y).png?1828806360