Ruudun takana
Reilu parikymppinen, erittäin eläinrakas ihmisolento. Eläimistä etenkin kissat, hevoset ja naudat ovat lähellä sydäntä. Omaan laumaan kuuluu kaksijalkaisten ohella kaksi maailman rakkainta kissaneitiä, joista toinen tassuttelee kissojen taivaassa <3

Howrse
Peli on tuttu jo vuosien takaa, mutta tauon vuoksi alkuperäinen tilini poistui. Nyt, vuosia myöhemmin pelin pariin palattuani taisin jäädä hiukan koukkuun :') Pelaan rennolla otteella ja vaihtelevalla aktiivisuudella, havittelematta mitään kärkisijoja. Kasvattelen milloin mitäkin, etenkin kiinnostaa issikat, suokit ja monet westernrodut sekä yksisarviset.
Minulla on usein meneillään omia pikku projekteja. Tällä hetkellä tavoitteena on kerätä kaikkien rotujen kaikki värit omina kasvatteina. Varsoja tulee myös myyntiin, joten kannattaa vilkaista myyntisivua, jos joku väri vielä puuttuu :D Muut hevoset -kasvatustilan hevoset ovat myös hiljaisessa myynnissä.

Rakastan hevosten nimeämistä ja käytän siihen paljon aikaa. Useimmilla on suvussa tietty nimiteema. Arvostaisin siis kovasti, jos et muuttaisi minulta ostamasi hevosen nimeä, kiitos! :)

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt, kunhan karmasi on 10 :)