Blue_Wolf.jpg
 
 

Kuka on Misukisu?


 Olen 19-vuotias nuori, joka käyttää samaa   käyttäjänimeä, mitä käytin ekalla käyttäjälläni   kymmenen vuotta sitten. Valitsin Shetlanninponi   tamman, kellanvaalean tobianon, joka sai   nimekseen Maggie Simpsoneista. Shetlanninponi   vain tuntui oikealta valinnalta.

 Muutin pikkukylästä Tampereelle, ja asustelen   yhdessä kumppanini, kääpiöhamsterin ja kahden     kesyrotan kanssa. Olen aina ollut innoissani   hevosista, vaikken ole niiden kanssa tekemisissä   ollutkaan. Haaveenani on aloittaa   ratsastusterapia fyysisten ja henkisten vaivojen   avuksi.
 


Mitä teen täällä?


  Pieni 9-vuotias minä ei ymmärtänyt mitään   Howrsesta, olin vain iloinen virtuaalihepoista.   Vuosien päästä aloin vain ikävöimään sitä   tunnetta, kun näen pikku ponieni naamat,   todistan niiden varsojen syntyvän ja innostun   voittaessani kilpailun. Peli tuo minulle   turvallisen nostalgisen tunteen, ja pelaankin   vain huvin vuoksi, ilman mitään kummoisia   projekteja.

 Siitä huolimatta, keräilen omaan tahtiin   mahdollisimman monta erirotuista hevosta ja   ponia, mahdollisimman monessa värissä.   Keräilen kultaisia omppuja ja helioksen säteitä.
 Kiitos kaikille, jotka lukivat tähän asti!   Kaveriksi saa pyytää, ja yritän onnitella   takaisin.

  Toivotan kaikille ihanaa päivää/iltaa!! <33

 
 
Layout designed by Nature Girl code created at TheUltimateHowrseHelper.weebly.com