Moikka! Täällä Howrseen piiiitkältä tauolta palannut pelaaja. Ennen taukoa pelasin nimimerkillä Hippu07, mutta kyseinen käyttäjä poistettiin valitettavasti epäaktiivisuuden takia. Long story short päätin tuossa yks päivä kun oli tylsää luoda uuden käyttäjän ja tässäpä sitä ollaan :P 

Hevosten parissa en niinkään enää pyöri oikeassa elämässä, ratsastusta on tullut kylläkin harrastettua säännöllisen epäsäännöllisesti jo useamman vuoden ajan. Tällähetkellä harrastan tanssia, jota oon harrastanut oikeastaan koko elämäni. <3 Tykkään myös kovasti lukea ja kuunnella musiikkia. Musiikkimakuuni kuuluu tällähetkellä lähinnä Taylor Swift ja Lana Del Rey :)

Peli

Ennen taukoa kasvattelin tavoitteellisesti ainakin lipizzoja. Tällähetkellä tällä uudella käyttäjällä aloittelen hannoverinhevosten kasvatusta ja ja puolivahingossa myös sarvekkaiden lipizzojen kasvatus lähti käyntiin...(näin alussa kasvatustoiminta ja pelailu on resurssien puutteen vuoksi erittäin hidasta...). Myös eri rotuisten ja - väristen hevosten keräily kiinnostaa (ja ehkä joskus tulevaisuudessa kun resursseja löytyy enemmän, myös kultiasten ja hopeisten omppujen...).

Hevosia kasvattelen tällähetkellä näillä kasvatusnimillä:
Holzpferde - saksalaiset ratsuhevoset
All Too Well - Hannoverinhevoset
Sarvet on - sarvekkaat Lipizzat
of wonderlands - sekalaisia

Motivaatio tällähetkellä peliin on suuri ja olisi kiva löytää seuraa hevosten kasvatteluun ja muutenkin pelailuun :D Saa siis pyytää kaveriksi ja koitan myös onnitella takaisin jos huomaan/kerkeän. (Pelaan muuten myös maailmanlaajuisella serverillä tällä samalla nimimerkillä, eli saa sielläkin pyytää kaveriksi :))

Hevoskeskukseni Wildest Dreams on hyvin alkuvaiheessa (yllätys yllätys) ja yritän parannella sitä minkä kerkeän. (Voin myös varailla karsinoita, jos joku nyt sattuu tarvimaan)

Ostan

"Turhia" hevosia 500-1000 eq. Saa laittaa suoraan varttuun ja ostelen sieltä sitten :)