Termospullo!
Meikämandoliini on vasta-alkanut heppapelinpelaaja from the middle of nowhere.

Mut löytää melkein jokapaikasta - en laita käyttäjänimiä tähän mutta jos välttämättä haluat nähdä esimerkiksi minkälaisia piirustuksia olen laittanut Instagramiin, tule sanomaan se rehellisesti : D

Puhun sekä englantia että suomea joka tarkoittaa että vaikka olisit suomenserkus niin puhutaan ihmeessä englantia! 

--

Hi there!
It's me, the red barn's cat. 
I'm an amateur Howrse-player from the middle of nowhere.
I'm some hilarious company in Howrse as in IRL.

You can find me from almost anywhere - I won't put my users here, but if you really wish to - for example - see what kinds of drawings I have posted to Instagram, just come and say it truthfully and you'll get it!

I speak both Finnish and English, as so it means that even if you were a Finnish person, let's talk English! I'd love that!

 Hieman hevostenkasvattamisestani!
Kasvatan tällä hetkellä Andalusianhevosia ja Vuonohevosia  siinä järjestyksessä jossa ne juuri luettelin. En ole tavoitteellinen, vaikka hyvägeeniset ja puhdasveriset heppalapset lämmittävätkin mieltäni.

Tavoitteitani kasvatuksessa on suurimmaksi osaksi keräillä eri värejä sekä ehkä jossain vaiheessa yksisarvistaa kokoelmaani. 
Lisäksi hienojen nimien keksiminen on lempipuuhaani! : )

Minulla on enemmän tai vähemmän aktiivinen hevoskeskus, joka - myönnettäköön - ei ole kaikkein aktiivisin ja laadukkain. 

Myyn ja varsotan suurinta osaa hevosistani kysymällä! Älä kuitenkaan suotta loukkaannu, jos en myy sinulle esimerkiksi Sipiä tai Fabiania < 3

Jos haluat, voit pyytää minua kaveriksi (tai tiimiin!) Olen aina avoin uusille kokemuksille ja seikkailuille.

Muita rotuja, joita kasvatan jotenkuten:
Irlannincobit
Kerryboginponit
Appaloosat
Kylmäveriset hevoset (Shiret ja Percheronit)
Akhaltekhinhevoset

Kasvatusnimeni

Born in the barn
-
Peruskasvatusnimi kaikille hevosille, jotka syntyvät minun suojissani. Yleensä huono- tai keskivertotasoisia, jotka lähtevät helposti myyntiin.

Luvatun maan
-
Hyvägeeniset, merkkipaalun täyttävät tai muuten merkittävät hevoset, joissa on minun silmissäni potentiaalia johonkin. Vaikeampia tarjottavia, mutta aina kannattaa yrittää :)

Nordic Nobodies
-
Vuonohevosille varattu kasvatusnimi. Ei tavoitteellinen, mutta irrottaa hieman itselleni tärkeitä poneja muista.

 Pari sanaa siitä, miten kannattaa lähestyä!

Älä mainosta tiimiäsi, arvontojasi tai mitään muutakaan yksityisviesteissäni. Jos olen kiinnostunut, tavoitan sinut etkä sinä minua.

Jos tunnet minut oikeassa elämässä, ethän lörpöttele sivu suusi < 3

Odotan keskustelukumppaneiltani suvaitsevuutta ja aikuismaista tapaa käsitellä asioita. En hyväksy mm. rasismia tai homofobiaa.

Jos uskot täyttäväsi kaikki kriteerit, tervetuloa jutulle!