Minä:

Moikka, olen peruskouluikäinen heppahullu Suomesta.

Kasvattelen akhaltekkeja ja suomenhevosia.


Lempikirjasarjani:
- Armoton unelma, Ponikartano-sarja ja muut Asta Ikosen heppakirjat sekä Osasto 23

Lempielokuvani:
- Harry Potterit ja monet netflix leffat

Lempi tv-sarjani:
- Wednesday, H2O, Noidista pahin ja Ohjat käsissä

Lempiruokani:
- Sushi

Lempieläimeni:
- Hevonen/poni, koira ja kalat

Lempivärini:
- liila ja sininen

Lempihevoseni howrsessa:
- Aamukaste, Putte 21507.95, Putte ja Parla (näitä heppoja en myy)


Pelini:

Onnittelen aina takaisin jos ehdin. Hyväksyn mielelläni kaveripyynnöt kunhan karma on 10! Auttelen tapahtumissa.
Jos joku hevosistani kiinnosta, laita viestiä. En myy monia, mutta aina saa tietty kysyä.


1200 onnitteluja saa lahjan. Muistathan ilmoittaa jos se olet sinä! 
Voisitko onnitella
? Olisin todella kiitollinen.
a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336_v1574161635.png2a1af738d56da555be74920210e2babc_v1574161635.png
Tavoitteeni on olla 10 parhaan joukossa suosiossa.
Tähän mennessä parhaat sijoitukseni ovat olleet 7 ja 10.



Hevoskeskukseeni pääsee kaikentasoiset hepat. Yhtenä tavoitteistani on, että kaikissa karsinoissani on suihku ja vesikaukalo.
Lisään vuokra-aikoja tarvittaessa. Jos haluat varata jonkin karsinoistani, ilmoita vaan.
Järjestän muutamia kisoja. Lajit ovat maasto-, este- ja kouluratsastus. Käypä ilmoittamassa hevosesi johonkin niistä.
8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8_v1574161635.png


Pelailen yleensä iltapäivällä. Joten en välttämättä heti vastaa viestiisi, jos sellaista laitat. Koetan kyllä vastata mahdollisimman nopeasti.


Pelihistoria:

Ensimmäinen käyttäjäni poistettiin, mutta en ollut sillä näin pitkällä. Välissä ei ole ollut taukoa, vaan loin vain uuden käyttäjän ja aloitin pelaamaan tällä.
Pelaamisen aloitin joskus reilu vuosi sitten. Pidin kesällä taukoa, koska aika ei vain riittänyt howrselle. Kävin pari kertaa vilkaisemassa ja muun ajan käytin lomaillen. En siis ole kesäisin kovin aktiivinen.





Älä kopioi esittelyäni tai proffa kuvaa!!!!!!!!!




(Kopioin tämän seuraavan tekstin pelaajalta Polle223)


   Kun silmiimme joutuu shampoota, me äkkiä huuhtelemme tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo tuotti kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui vain pieni pisara, sen sijaan sitä kaadettiin albiinokanin silmälle teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tätä kirvelevän tahmeaa ainetta pois. Ensiksi, kanilta puuttui kyynelnesteen eritys, toiseksi hänen liikkumisensa on estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoota pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin koe-eläimiltä katkeaa kaula tai selkäranka, kun ne yrittävät päästä pakoon. Mainokset jatkuvasti kertovat meille, että ihmiset, jotka eivät käytä astianpesuainetta Fairy, menettävät paljon aikaa, mutta ehkäpä nämä ihmiset tietämättään toimivat koe-eläinten parhaaksi. He eivät osta Fairya ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineella. Kun olette syönyt liikaa ruokaa, tunnette olonne huonoksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa kun teidän vatsaanne viedään putken kautta litra Fairya. Ariel-pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävä suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta arvatkaapa miltä tuntuu marsuista, kaneista, koirista, kissoista ja muista koe-eläimistä, joilta poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperilla ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuuttamme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme, mutta ero on siinä, että silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta. Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testaamiseen eläimillä vähentymiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Suurin osa eläintestauksista kielletään vuoteen 2013 mennessä. Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina, Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Claris, IsaDora ja Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun(Gillette Company), Procter and Camble, Colgate-Palmolive, Ajax, Hill´s Pet Nutrition, Palmolive, Coty, Calvin Klein, Rimmel, Gillette, Johnson and Johnson, Loreal, Maxfactor, Oral-B, Pantene ja moni muu. Muistakaa, että joka ikinen pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, on turhien ja julmien eläinkokeiden rahoitusta. Jos ostatte eläinkokeita sallivien yritysten tuotteita te autatte pysäyttämään ikiajoiksi pikku kavereidemme elämän.




Hyvää uuttavuotta ja mukavia pelihetkiä kaikille!!!!!50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec_v1574160900.png

                   Kiitos kun luit              

                                           2a1af738d56da555be74920210e2babc_v1574161158.png


Ps. Laittele viestii jos oot ridannu Parlal  e7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b_v1574160900.png     XD



                           !!!MOIKKA!!!    



                       (Päivitetty 11. 3. 2024)