Minä
Hei, olen peruskouluikäinen tyttö etelä-Suomesta. En harrasta ratsastusta, enkä muuta hevosiin liittyvää, ja ratsastus on vanhempieni mielestä liian kallista. Olen silti ihan hulluna heppoihin.

Pelini

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt, mikäli karma on kymmenen, sekä auttelen tapahtumissa kun ehdin. 400 onnittelijani saa palkinnon, ja ilmoitathan jos se olet sinä. Pyrin aina onnittelemaan takaisin, jos huomaan nimesi listassa. Kasvatan akhaltekinhevosia, suokkeja sekä pienesti yksisarvisia. En ole kovin innokas myymään hevosiani. Minulle voi laittaa yksityisiä vaihtokauppailmoituksia, koska tarvitsen morfeuksen käsivarsia. Saa tulla juttelemaan, en pure. Kesäisin en ole kovin aktiivinen pelaaja, koska haluan keskittyä lomailuun. Tämn takia minua on vaikea saada kiinni silloin. Minä en ole myöskään tavoitettavissa arkisin kello 8.15-14.30 koulun takia. Muuten pelailen aika aktiivisesti. Haluaisin myös tiimiin, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. 


Pelihistoriani

Olen pelannut howrsea jo vuoden ajan, tosin minulla on ollut kaksi tiliä. Ensimmäinen tilini poistettiin maaliskuussa 2023, koska minä olin luonut useita eri tilejä, ja siitähän saa estot, ei kannata kokeilla. Pidin parin viikon tauon, ja sitten tein uuden tilin eri laitteella ja nyt olen täällä taas ja pelaillen aktiivisesti

Kiitos kun jaksoit lukea, voisitko onnitella?


Mukavia pelihetkiä!


Moikka!


Viltsu.donut
Päivitetty 24.1.2024