Pelimotivaatiota minulta ei tällä hetkellä kauheasti löydy, joten kasvatushommani ovat pienellä tauolla. Yritän kuitenkin käväistä täällä joka päivä:)

Minä:
Moi! Olen peruskouluikäinen heppahullu Suomesta. Harrastan askartelua, uintia, korista, teatteria ja kuoroa. Rakastan lukemista ja piirtämistä. Lempikirjasarjojani ovat Soturikissat, Harry Potterit ja Tulisiivet. Lempikirjailijani on ehdottomasti Karen McManuse7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b_v1574160900.pngEn harrasta ratsastusta, tai muuta hevosiin liittyvää,(vaikka kovasti haluaisinkin)mutta olen silti ihan hulluna heppoihin.



Pelini:

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt, mikäli karma on 10 ja auttelen tapahtumissa kun ehdin.Pyrin myös aina onnittelemaan takaisin. Jos jokin hevosistani kiinnostaa, niin kysy vaan! Ethän kuitenkaan loukkaannu, mikäli en juuri tätä hevosta ole valmis myymään. Mutta aina kuitenkin voi kysyä:D. Kaikkia hevosiani en ole kuitenkaan valmis myymään. Kasvatan Akhaltekinhevosia rennolla meiningillä, eikä minulla ole sen kummempia tavoitteita. Kasvatan myös ministi yksisarvisia Akhaltekinhevosia, ja jos sinulta sattuu puhdasrotuisia yksisarvisia Akhaltekinhevosvarsoja löytymään, niin ostan niitä mielelläni, kunhan hinta on alle 10 000 equusta, tai alle 20 passia. Yksisarviseni löytyvät kasvatustilalta 5d bussi. Tältä kasvatustilalta en hevosiani myy, mutta astutustarjoiuksia saa tulla kyselemään, mikäli jonkin orini astutustarjous kiinnostaa. Hinnasta voidaan neuvotella. Etsin tiimiä, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Minulle voi laittaa yksityisiä vaihtokauppailmoituksia, sillä tarvitsen kipeästi Morfeuksen käsivarsia. Niitä vaihtuu melkein mihin vain. Tarvitsen myös ikäreitä, joten olisin hyvin kiitollinen, jos lahjoittaisit minulle sellaisen. 1500 onnittelijani saa palkinnon, ilmoitathan jos se olet sinä. Olisin hyvin kiitollinen jos onnittelisit. Kesäisin en ole kovin aktiivinen pelaaja, sillä haluan keskittyä lomailuun. Tämän takia kesäisin minua on vaikea saada Howrsen kautta kiinni.Muuten olen hyvin aktiivinen pelaamaan Howrsea. Profiilikuvani olen ottanut itse, ethän kopioi sitä. Puhun Saksaa, Englantia(noita kahta huonosti) ja Suomea. Niillä kielillä saa ehdottomasti tulla juttelemaan, en pure.



Pelihistoriani:
Aloitin Howrsen pelaamisen tammikuussa 2023, joten vuosi on täällä Howrsessa vietetty. Aloitin pelaamisen silloin nimellä herttu, mutta maaliskuussa 2023 se poistettiin, sillä loin uuden käyttäjän. Estothan siitä tuli. En suosittele että testaat. Nyt olen kuitenkin aivan uudella innolla täällä pelailemassa, katsotaan mitä tästä tulee. Jos olit kaverilistallani vanhalla käyttäjälläni, niin tule ihmeessä pyytämään minua kaveriksesi! Vanhan hertun kaverit ovat uudenkin Hertun kavereita;) Muistathan kuitenkin, että hyväksyn kaveripyyntösi vain, jos karmasi on 10.


Sydäntäsärkevä teksti jonka olen kopioinut esittelyyni:
Kun silmiimme joutuu shampoota, me äkkiä huuhtelemme tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo tuotti kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui vain pieni pisara, sen sijaan sitä kaadettiin albiinokanin silmälle teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tätä kirvelevän tahmeaa ainetta pois. Ensiksi, kanilta puuttui kyynelnesteen eritys, toiseksi hänen liikkumisensa on estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoota pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin koe-eläimiltä katkeaa kaula tai selkäranka, kun ne yrittävät päästä pakoon. Mainokset jatkuvasti kertovat meille, että ihmiset, jotka eivät käytä astianpesuainetta Fairy, menettävät paljon aikaa, mutta ehkäpä nämä ihmiset tietämättään toimivat koe-eläinten parhaaksi. He eivät osta Fairya ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineella. Kun olette syönyt liikaa ruokaa, tunnette olonne huonoksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa kun teidän vatsaanne viedään putken kautta litra Fairya. Ariel-pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävä suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta arvatkaapa miltä tuntuu marsuista, kaneista, koirista, kissoista ja muista koe-eläimistä, joilta poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperilla ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuuttamme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme, mutta ero on siinä, että silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta. Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testaamiseen eläimillä vähentymiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Suurin osa eläintestauksista kielletään vuoteen 2013 mennessä. Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina, Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Claris, IsaDora ja Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun(Gillette Company), Procter and Camble, Colgate-Palmolive, Ajax, Hill´s Pet Nutrition, Palmolive, Coty, Calvin Klein, Rimmel, Gillette, Johnson and Johnson, Loreal, Maxfactor, Oral-B, Pantene ja moni muu. Muistakaa, että joka ikinen pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, on turhien ja julmien eläinkokeiden rahoitusta. Jos ostatte eläinkokeita sallivien yritysten tuotteita te autatte pysäyttämään ikiajoiksi pikku kavereidemme elämän.


Kiitos kun jaksoit lukea, voisitko onnitella?



Tarvitsen morffuja ja ikäreitä!


a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336_v1574161635.pnga4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336_v1574161635.pnga4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336_v1574161635.png



Mukavia pelihetkiä kaikille!a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336_v1574161635.png2a1af738d56da555be74920210e2babc_v1574161635.png


Moikka!


Terveisin: Herttu

Päivitetty 15.3.2024