Tervetuloa profiiliini!

Olen 24v Etelä-Suomesta oleva Howrsen pelaaja c: Tykkään paljon eläimistä, ja omistan kissan. Kissani on mustavalkoinen maatiainen. Valitettavasti en ole koskaan harrastanut ratsastusta, vaikka olisin lapsena halunnutkin. Sen sijaan luin usein Diabolo hevoskirjasarjan kirjoja ja hankin paljon tietoa hevosista lukemalla erilaisia hevoslehtiä ^^ Rakastan hevosia, vaikka en niiden kanssa ole ollut paljoa tekemissisä oikeassa elämässä. 
Tykkään lisäksi pelata erilaisia videopelejä, niiden parissa meneekin paljon aikaa. Pelaan esimerkiksi The Sims 4:ää, Star Stable Onlinea sekä Overwatch 2:sta ja Guild Wars 2:sta c: Toisinaan myös piirrän ja muokkaan kuvia tai videoita. 

Howrsessa olen ollut aiemminkin kahdella aikaisemmalla käyttäjällä, ja nyt aloitin uudestaan nostalgian ja uusien projekti ideoiden vuoksi c: Haluan kasvattaa tavoitteellisesti, mutta myös aika rennoin ottein ilman liian suuria päämääriä. Kaikista eniten toivon silti että aktiivisuuteni täällä kestäisi mahdollisimman pitkään c:

Onnittelen aina takaisin sekä hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ^^ minulle saa myös tulla laittamaan viestiä jos jokin kysymys tulee mieleen jostain tai ihan vain höpisemään c: 

~ Kitsuneko