Täällä taas. Olen pariakymppiä kolkutteleva hevosarvostaja, joka on löytänyt Howrseen kerta toisensa jälkeen - viimeksi ruotsinkieliselle serverille ylioppilaskokeisiin "valmistautuessa" (jostain sanasta taisi jopa olla hyötyä!?). Nyt intin ja yliopiston välisessä tilassa kipinä peliin syttyi uudelleen, ja tässä sitä ollaan.

Tosielämässä kohtaamiseni hevosten kanssa ovat olleet lyhyitä ja harvalukuisia, sillä ratsastusharrastuksen hintavuus ja päähän potkaistuksi tulemisen pelko ovat pitäneet minut poissa talleilta. Kunnioitan hevosia suuresti, ja etäältä. Hevostelun sijaan harrastan tanssia, partiota, musikaaleja, kirjoja ja wannabe-voimailua. Howrsessa minua viehättää pelin bisnespuoli ja semitavoitteellinen hevoskasvatus. Varsojen nimeämiseen suhtaudun suurella hartaudella.

Käynnistelen hiljalleen islanninhevosten ja suomenhevosten kasvatusta, ja toiveena olisi laajentaa welshponeihin ja knabstrupeihin, kuhan sopivat aloitushevoset sattuvat vastaan. Ostan ensisijassa näitä neljää rotua - jos olet valmis myymään hevosen, jonka GP ylittää parhaan hevoseni GP:n, ota ihmeessä yhteyttä! Metsästän toki hyviä tarjouksia myös muista roduista. Hevosistani saa tarjota YV:llä, mutta kunkin rodun parasta oria ja tammaa en ole myymässä.

Onnittelen onnitelleita ja kaipaan kavereita! Leppoisia pelihetkiä kaikille. :)