Moikka!


Olen 22-vuotias aikuispelaaja Hämeestä. Pidän paljon eläimistä ja hevosten parissa oonkin pyörinyt 6 vuotiaasta saakka. Nykyään itselläni on kaksi Dalmatiankoiraa joidenka kanssa harrastetaan agilityä, rally-tokoa ja vetolajeja. Ohjaan myös agilityä tällä hetkellä muille. Rakastetaan myös pitkiä lenkkejä. Meillä asuu myöskin kissa, joka on kyllä ihan meidän perheen Kingi. 

Käyn satunnaisesti hoitamassa lampaita naapurissa, joka on myös ihan yks lemppari puuhista näin kesäisin. Myöskin lähistöltä löytyi pari shettistä joiden kanssa pääsee kärryttelemään ja elämään poni unelmaa. Siellä tällä hetkellä myöskin aikas rohkea ja määrätietoinen varsa, joka jaksaa hymyilyttää joka kerralla.

Muihin harrastuksiini kuuluu kirjojen lukeminen, elokuvissa käyminen, musiikin kuunteleminen ja pyöräileminen. Tykkään talvella hiihtää sekä luistela. Kesäisin rakastan suppailla ja uida. Syksyllä kaikki marjojen kerääminen ja sienestys kuuluu mun elämään. Ja syksy taitaakin olla mun lempi vuodenaika. :3

Howrsessa:

En todella tiedä vielä millainen suunta itsellä täällä howrsessa on, mutta ehkä se tässä ajan kanssa löytyy. Nyt ainakin Akhaltekinhevosia on tullut blupattua ja toivoisin kovasti pääseväni johonkin tiimiin, mutta en todella muista vielä täysin miten peli toimii, joten opettelemista vielä on. Hidas Hämäläinen kun olen.

Tosiaan lähdin  verestämään vanhoja muistoja ja harmikseni huomasin, että vanha tilini ei ollut enää käytettävissä. Mutta eikö se niin mene, että puhtaalta pöydältä on aina joskus hyvä aloittaa. 

Mulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa tulla jutustelemaan ihan mistä vaan. Toivon, että pääsen taas mukaan kaikkiin kivoihin tapahtumiin ja hetkiin muiden kanssa.

Kiitos, jos luit <3