Täällä pelailee +20v sairaanhoitajaopiskelija, jonka lapsuus meni vahvasti Howrsen parissa ja joka tylsyyspäissään on eksynyt tänne uudestaan. Hevosharrastusta mulla ei ole enää vuosiin ollut - ikävä on kyllä ajoittain todella kova! - mutta olen intohimoinen konserteissa kävijä, ja sen voisikin varmaan laskea melkein harrastukseksi.

Lemppariartisteja ja -bändejä on monia, mutta mainittakoon nyt esimerkiksi: Blind Channel, costee, Tupe, Louis Tomlinson, Taylor Swift, Bring Me The Horizon, Electric Callboy, Lost Society, One Direction, Niall Horan, Ghost (joidenka kappale toimii myös nimimerkkinäni täällä)...

No mutta, ehkä puhutaan tästä pelistä. (jos haluat jauhaa mun kanssa vaikka yllämainituista bändeistä tai ihan mistä vaan, niin laita ihmeessä viestiä ja ollaan kavereita!)

Pelissä touhuan vähän kaikenlaista :D Alkuun kasvattelin haflingereita ja islanninhevosia, mutta nykyään keskityn melkeinpä enemmän niin sanottuihin keräilyhevosiin. Pyrin siis keräämään kaikkia rotuja kaikissa olomuodoissaan ja väreissään sekä kasvattamaan niistä aina parempia ja parempia.

Jos sulla on myydä mitä tahansa puhdasrotuisia hevosia halvalla, niin laitahan ihmeessä viestiä tai varattuun myyntiin suoraan! Orini antavat myös astutuksia, pyydä vain rohkeasti jos joku omaa silmää kiinnostaa :)

Haflingerit kasvavat nimellä Ash Empire ja islanninhevoset puolestaan nimellä Dragsúgur. Muu sekalainen sakki kulkee sitten niinkin luovalla nimellä kuin from Kaisarion

AVATAR: (c) Ognimatra (entinen Silbermond)
ULKOASU: (c) Loubanlandin grafiikkaa