Minä

Ruudun takana kirjoittelee aikuispelaaja vuosimallia -01. Olen 2013 aloittanut ensimmäisen kerran pelaamaan Howrsea samaisella käyttäjänimellä (ehkä joku muistaa... toivottavasti edes yksi xD), mutta 2020 päätimme ystäväni kanssa poistaa yhdessä tilimme, koska rahankulutus peliin oli riistäytynyt täysin molempiemme käsistä. Täytyy myöntää, että tämä päätös on jäänyt vaivaamaan. Jos nyt voisin valita tekisin toisin ja pitäisin taukoa pelaamisesta, mutta tuolloin poistaminen tuntui ainoalta ratkaisulta.

Yhtenä päivänä houkutus kävi liian suureksi ja minun oli aivan pakko päästä kyttäämään vanhoja hevosiani. Loin tilin ja siitähän se taas lähti. Jäin koukkuun. 

Mutta se siitä ankeasta tarinasta. Voisin vaikka listata muutaman asian itsestäni:

Howrse

Tällä hetkellä keskityn yleistuloksen nostamiseen, pokaalien ja kokoelmien keräämiseen, resurssien haalimiseen ja hevosteni lukumäärän kasvattamiseen.

Kasvattamisen suhteen kiinnostelee mm. akhaltekit, suokit, irlannincobit, knabstrupit, curlyt, criollot, shetikset, vuonikset. Tulevaisuudessa haluaisin omistaa kaikki rodut ja niiden värit.

Keräilen myös  ylimaallisia, kultaomppuja, hopeaomppuja, vintagevärejä, erikoisvärejä ja lemmikkejä, mutta en pidä näissä mitään kiirettä.

Linkkaan tänne vanhan tilini kasvattajanimiä ja omistamia hevosiani, jotta voin halutessani muistella vanhoja hyviä aikoja.
Sydäntenmurskaaja Serranon Sydämensulattaja Rikuwanki Lovely Quarter Tani's Angels Lobitos Locos De España
Regulus Hinata King of Darkness Shadow Samurai Shining Star Moondelight Linus

Muuta

Avattaressani hymyilee rakas edesmennyt koirani, Tani, jolta käyttäjänimenikin on tullut. Ethän siis kopioi tai muuten väärinkäytä sitä, kiitos :)

Kannattaa kurkata vaihtokaupat ja myynnit ;) 
En myy hevosiani, jos en ole niitä pistänyt myyntiin!!

Ajankohtaista

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt, onnittelen takaisin (jos huomaan onnittelusi) ja autan mielelläni tavoitteissa ja muissa peliä koskevissa asioissa.