Heippa!

Täällä kirjoittelee tilin ylläpitäjä :) Olen hiljattain palannut takaisin pelin pariin pitkän tauon jälkeen. Mulla on ollut useita tilejä aiemminkin, mutta ne on poistettu ja tylsistessäni keksin luoda uuden. Tarkoituksena olisi kasvattaa marwareja ja jonkin verran american bashkir curlyja. Satunnaisesti mahdollisesti tulossa myös tekkivarsoja.

Hevosharrastusta mulla on takana 8v  -  harmillisesti ikiomaa turpaterapeuttia vain ei vielä ole ollut. Hevoset ovat toimineet mun parhaina ystävinä jo pitkään enkä osaisi kuvitella luopuvani niistä kokonaan. Valitettavasti niiden kanssa touhuilustakin on ollut taukoa, koska ratsastuskoulut eivät oikein kohtaa mun arvomaailmaa eikä sopivaa heppakaveria ole löytynyt. Niitäkin mulla on ollut useampi, mutta kaikkien kanssa touhuilusta on pitänyt luopua syystä tai toisesta.

Tällähetkellä kotoa löytyy koira sekä kesyhiirilauma. Toiveissa olisi tulevaisuuden suhteen hommata lisää hiiriä ja koiranpentu sekä joskus myös rottia. Rakastan eläimiä ja teen kaikkeni jotta ne voisivat hyvin.

_____________________________________________________________________________________________________

Onnittelen aina takaisin ja tulen hyväksymään myös kaveripyynnöt  -  niitä kun ei vielä yhtään ole50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec_v1574161635.png