Hei, olen 23-vuotias Crille-nettiniminen nuori aikuinen Etelä-Suomesta. Harrastan ratsastusta 2 kertaa viikossa ja vuokraan Suvi-nimistä suokkia :)

Muut kiinnostukset ovat ratsastuksen lisäksi piirtäminen, kitaran soittoa ja lukeminen. Kotona meillä on kuusi kissaa, eli kissoistakin saa tulla puhumaan kanssani :) Pidän myös isoista kissa-eläimistä, kuten leopardeista, tiikereistä, gepardeista, leijonista ym. 

Kuuntelen myös jonkin verran musiikkia, ja ehdoton lemppari onkin Imagine Dragons. Myös Coldplay, The Fray, OneRepublic ja Walk off the Earth kuuluvat suosikeihin. Kirjojakin luen aika paljon, ja suosikkikirjailijani on Maggie Stiefvater, joka kirjoittaa tosi hyviä fantasykirjoja! Pelejäkin pelaan jonkin verran Wii:llä, esimerkiksi Zelda-pelit (Twilight Princess ja Skyword Sword) kuuluvat suosikeihin. Parhaat tv-sarjat ovat Doctor Who ja Sherlock <3



Huom! Äidinkieleni ei ole suomi, joten olen pahoillani kaikista mahdollisista kirjoitusvirheistä ;)

HOWRSE
Olen pelannut howrsea nyt 7 vuotta, mutta pelaan "ihan huvin vuoksi" joten siksi en myöskään ole saavuttanut kovin paljon täällä. En myöskään ole käyttänyt oikeaa rahaa tähän.

Olen pienimuotoisesti kasvattanut welshejä, sekä erirotuisia yksisarvisia, mutta myös ahkaltekejä. Aikaisemmin kuuluin Ƭєαм Ɯιℓℓу'ѕ tєкєѕ-tiimiin, mutta tiimi ei enää ole enää aktiivinen.

Olen piirtänyt avoja, mutta valitettavasti aikani ei oikein riitä siihen enää.

Smiley faceSmiley face
Smiley face         Smiley face  
MP-ESINEET: MYYN
caresse-philotes.pngx2 - 40 000 eq/kpl
baton-fertilite.pngx2 - 80 000 eq/kpl
hestian lahja - laita hintapyyntö!

Lähetä viesti minulle niin laitan Mp-esineen/esineet vaihtokauppaan varattuna sinulle! Huom! Hestian lahjan ei voi laittaa vaihtokauppaan, eli sen saa sitten toisella tavalla (esim. laitan Hestian lahjan yksisarviselle ja saat sitten varsat) 

OSTAN:
100208700miniature100209465miniature
   Pelituki   Ylimaallislinkit   Lisää kaveriksi    Lähetä viesti minulle    For your Howrse   UKK   Vaihtokauppa   

Suosikkipeitevärit 

Pegasos Welshponi Sysirautias, liinaharjaPegasos Akhaltekinhevonen Sysirautias, liinaharjaPegasos Akhaltekinhevonen Sysirautias, liinaharjaYksisarvinen Irlannincob RuunikkoPegasos Welshponi RautiasYksisarvinen Akhaltekinhevonen Papurikkotäpläinen kimoYksisarvinen Knabstrupinhevonen Rautias, leopardikuvioSiivekäs yksisarvinen Andalusianhevonen VaaleankimoPegasos Akhaltekinhevonen PäistärikköPegasos Ranskanravuri RuunikkoRatsuhevonen Ranskanravuri RuunikkoPegasos Akhaltekinhevonen RuunikkoYksisarvinen Irlannincob Ruunikko, tobianoYksisarvinen Mustangi LiinakkoPegasos Englannintäysverinen RautiasPegasos Akhaltekinhevonen RautiasPegasos Welshponi MustaPoni Welshponi LiinakkoPegasos Englannintäysverinen HarmaanruskeaPegasos Englannintäysverinen HarmaanruskeaPoni Welshponi Papurikkotäpläinen kimoSiivekäs yksisarvinen Nokotanhevonen TummanruunikkoSiivekäs yksisarvinen Mustangi Hallakko, täplikäs loimikuvioYksisarvinen Welshponi HarmaaRatsuhevonen Ranskanravuri PunaruunikkoAasi Aasi ValkoinenPegasos Tennesseenwalker TummanruunikkoPegasos Akhaltekinhevonen PalominoPegasos Akhaltekinhevonen LiinakkoPegasos Akhaltekinhevonen Papurikkotäpläinen kimoYksisarvinen Lipizzanhevonen VaaleankimoRatsuhevonen Akhaltekinhevonen Papurikkotäpläinen kimo