People say suicide is selfish and cowardly. That's bullshit.
It's more selfish to expect someone to go through life feeling like shit, just so you can keep them around because they make you happy or some shit.
It is not their duty to keep you happy whilst they go through hellyou freaking morons.


Here I Am


Olen 20 -vuotias nuori nainen Suomen eteläisestä kolkasta ja nimekseni on annettu Sophie. Vapaa-aikaani kuuluu piirtäminen, blogin ylläpitäminen, Tumblrissa heiluminen, fangirlaaminen, lukeminen, kirjoittaminen, laulaminen ja valokuvaaminen.
Mitä lukemiseen tulee, olen pitkään lukenut vain ja ainoastaan fantasiaa. Potterit, Narniat ja kaikki J.R.R. Tolkienin teokset on jo ahmittu aikapäiviä sitten. Lisäksi suosikkeihini lukeutuu Yön Talot, Soturikissat ja Rebecca Fitzpatrickin kirjallisuus.
Shakespearekin menee, mikäli kyse ei ole yhtä poliittisesta shaibasta, kuin Coriolanus, jonka luin Tom Hiddlestonin vuoksi.
Olen hyvin mietteliäs ihminen ja pohdin usein maailmanmenoa. Sanotaanko vaikkapa niin, että vaivun mietteisiini jopa kesken koulutunnin, jos jokin ajatus tulee yllättäen mieleeni. Tykkään myös tarkkailla ihmisten käytöstä ja analysoida sitä.
Ihmiset tuppaavat saamaan minusta erittäin kyynisen kuvan profiilini, sekä ensivaikutelman perusteella, mutta oikeastaan olen ihan kiva.
Olen ehdottomasti yökyöpeli ja aamutorkku. Vaikeuksia tuottaa kouluun herääminen
ja illalla ajoissa nukkumaan meneminen.
Meikäläisellä on 8 kissaa ja se on oikeesti liikaa. Nimet on Minelia, Sunny, Tobias, Antonio, Fabrizio, Emilyca, Jessica & Patzmal.

 

Look At Me

Ulkonäöllisesti olen ruma, joten joudutte nyt elämään sen tiedon kanssa. Kasvojani kehystää värjätyt ja epäinhimillisen huonokuntoiset hiukset, jotka ovat väriltään blondit. Ei sellaiset kúsenkeltaiset, joita ajattelitte, vaan ihan platinaisen vaaleat, muttei silti valkoiset.
Ihoni on kalpea kuin lumi, eikä siihen tartu väriä ainakaan näissä Suomen, ah, niin lämpimissä ja aurinkoisissa säissä. Naamaa koristaa aikamoinen parvi pisamia ja varsinkin kesäisin niitä on enemmän kuin tarpeeksi. Pituutta on ainakin 8cm liikaa, ja kokonaispituushan on se 177cm, jos nyt jotakuta oikeesti kiinostaa. Painoa en kerro, mut sen voin sanoa, et vatsamakkarat on aika hillittömän kokoset.

 

I'm Torn Into Pieces

Mulla on muutama ihan kunnon fobia ja niihin lukeutuu ylitsepääsemätön ahtaanpaikankammo, tyhjien tilojen kammo, klovnikammo, sekä osittainen Filofobia eli rakastumisen kammo.
Tämä siksi, että se tunne minkä särkynyt sydän saa aikaan, tekee minusta todella heikon.
Sairastan vaikeaa masennusta ja diabetesta. Googlatkaa, jos ette tiedä mitä jälkimmäinen tarkoittaa, tai jos luulette tietävänne, vaikka ette sitä itse sairasta.

  

Can't Deny It

Rakastan roolipelaamista kaikella sydämelläni ja erityisesti fantasiaropet ovat lähellä sydäntäni. Kirjoitan myös fantasia ficcejä huvikseni, jos inspiraationi alkaa elämään hyvin voimakaslaatuista elämää.
J.R.R. Tolkienin kirjallisuus on jättänyt elämääni lähtemättömän jäljen ja rakastan hänen tekstejään enemmän kuin mitään muuta maailmassa.
Mulla on monta elämäni miestä ja jokainen niistä on ykkösenä oman aikansa.
Olen Hiddlestoner, Cumberbítch, Echelon, Ringer, Glambert & Saadeholic.
Shippaan monia gayshippejä, koska heteroparitukset ei oikein kolahda. Klaine, Destiel, Johnlock & Stucky on niitä varsinaisia mainitsemisen arvoisia. Näitä on toki lisää, mutta suurimpia Crack!Shippejä en teille paljasta ihan yleisen rauhanturvaamisen vuoksi.
Kaiken lisäksi shippaan monia ihmisiä omina itsenään, mutta ei niistä sen enempää.



Lift Me Up

Mulla on monia miesihanteita ja koitan pitää heistä listaa.
Sen lisäksi, että mun masennuksen parantumiseen on vaikuttanut Tom Hiddlestonin hymy, Benedict Cumberbatchin
idioottihauskat jutut, 30 Seconds To Marsin musiikki ja Darren Crissin suloinen olemus, on mulla muitaki rakkaita.

Tom Hiddleston │ Orlando Bloom │ Jude Law │ Jensen Ackles
Adam Lambert │ Eric Saade Benedict Cumberbatch │ Jared Leto
James McAvoy │ Michael Fassbender | Dylan O'Brien | Tyler Hoechlin
Darren Criss | Sebastian Stan | Lee Pace | Andy Biersack


tumblr_nwmn2lu8rH1ufqtu3o1_500.gif