Hejsan!


Olen 23-vuotias ammattikorkeakoulussa restonomiksi opiskeleva naisenalku. Asun nykyään Varsinais-Suomessa, mutta muutin tänne Etelä-Pohjanmaalta Etelä-Savon kautta. Musiikki, kielet ja kirjoittaminen ovat lähellä sydäntäni. Kirjoitan silloin tällöin tarinoita jos inspistä on, ja joissakin tapauksissa myös päädyn julkaisemaan niitä. Yleensä kirjoitan lähinnä fanficcejä joidenkin leffojen suosikkiparituksistani, mutta pitäisi kirjoittamisen saralla myös aktivoitua. Olen lukion aikana opiskellut englannin ja ruotsin lisäksi ranskaa, sekä aloitin AMK:n puolella sekä venäjän että viron opinnot jotka sittemmin jäivät molemmat kesken. Olen opiskellut hieman epäaktiivisesti mm. espanjaa ja hollantia netissä.

Musiikin puolelta suosikkiartisteistani/-bändeistäni mainitsemisen arvoisia ovat tällä hetkellä Tuuli, Kelley Jakle, Elize Ryd/Amaranthe/Dynazty ja Above & Beyond. Tosin suosikkiartisteja ja muita on tunnetusti aina erittäin hankalaa määrittää, koska on vaikeaa sanoa vain muutama, etenkin kun ne vaihtelevat jatkuvasti.

Elokuvat ja tv-sarjat ovat myös suuria rakkauteni kohteita. Esimerkiksi rikossarjat ja musiikkielokuvat toimivat lähes aina, mutta sekä elokuvien ja sarjojen että musiikinkin suhteen makuni on hyvin laaja ja lähes mikä tahansa menee. Elokuvista esimerkiksi Pitch Perfect- ja Marvel-leffat sekä sarjoista The Good Doctor, 9-1-1, Ilman Johtolankaa, Orange Is The New Black, Devious Maids sekä Lost Girl ovat tämän hetken suosikkejani. Euroviisut kelpaa myös aina. 

 Vähän Howrse-faktoja: 

- Liityin Howrseen kauan sitten lokakuussa 2011 (hui miten kauan siitä on...!) ja välillä aktiivisuuteni oli hyvinkin vähäistä.  
- Nykyään olen aktivoitunut, esimerkiksi hevosten kasvatuksessa. 
- Kasvatamme Princess Nellan sekä Aozoran kanssa andalusisarvia lähinnä omaksi iloksemme.
- Olen Hiekkamyrsky-nokotanhevostiimissä, myös yksi tiimin perustajajäsenistä. 
- Passit menevät lähinnä omaan käyttöön, joten niitä ei valitettavasti ole hirveästi jaettavana. 
- Laitan aika harvoin hevosia myyntiin, joten jos on kiinnostusta/kysyttävää jostakin hevosesta, niin viestiä saa aina laittaa! 
- Viestiä voi ehdottomasti laittaa muutenkin, ihan juttelemaan saa tulla aina, en pure ^w^ 


 ~Chisuinia a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png