USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Mikä on alin hinta?
V: En määrittele myymieni hevosten alimpia hintoja, tarjoa itse omatuntosi mukaan. En kuitenkaan alenna hintoja kohtuuttoman paljon (esim. 100 000 eq > 10 000 eq).

K: Ostaisitko hevoseni?
V: Todennäköisesti en. Voit kuitenkin tarjota hevostasi, mutta muista linkittää hevosen sivu.

K: Myytkö hevosesi?
V: En, jollei se ole jo valmiiksi myynnissä.

K: Myytkö jonkin ylimaallisesi?
V: En, jollei se ole jo valmiiksi myynnissä.

K: Annatko ikärin/passin/esineen?
V: En, käytän nämä itse.

K: Onnittelisitko minua?
V: Voin onnitella. Toivon kuitenkin, että tasapuolisuuden nimissä saisin tällöin myös itse onnittelun.

K: Annatko arvan/vettä/tms?
V: Pyrin auttamaan tapahtumissa niitä, jotka ovat puolestaan avustaneet minua. Varmistukseksi minulle voi kuitenkin lähettää viestiä asiasta, koska en huomaa kaikkia avustuksia.

K: Liitytkö tiimiimme?
V: Tällä hetkellä aikani ei valitettavasti riitä aktiiviseen tiimitoimintaan. VIP-jäseneksi voin harkita liittyväni, jos tiimillä on sellaiselle tarvetta.
Huom! En liity tiimeihin, joissa vaaditaan WhatsAppin käyttöä.

K: Loisitko minulle tiimin?
V: En luo tiimejä muita varten, voin harkita liittymistä vain valmiisiin tiimeihin.
MYYNNEISTÄ

En myy sellaisia hopeisen omenan peitevärejä, joita en omista useampaa kappaletta. Erityisesti Lining- ja Keräilyt-kasvatustilojen hevoset eivät ole myynnissä.
HOWRSESSA

Pelasin kansainvälisellä puolella ennen kuin suomalaista serveriä oli vielä tehtykään. Tuolloin kasvattelin friisiläisiä, mutta intoni lopahdettua tilini katosi. Kun jonkin aikaa myöhemmin huomasin Suomen serverin olomassaolon, siirryin takaisin pelin pariin.

Kovin kummoisia tavoitteita minulla ei pelissä ole. Tällä hetkellä lähinnä keräilen erilaisia peitevärejä ja tuotan laiskanpulskeaan tahtiin yksisarvisia. Aiemmin tuotin sarvipäitä kaikista roduista, mutta nykyisin tuotan lähinnä uusimpien rotujen varsoja yksinomaan myyntiin.

Lähes kaikki ylimaallis-, yksisarvis- ja hevosorini tarjoavat astutuksia niitä haluaville (minä määrään hinnan). Jos törmäät kasvatustiloillani oriin, jolta haluaisit tammallesi astutustarjouksen, laita rohkeasti yksityisviestiä.

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ja vastaan pitkälti kaikkiin saamiini yksityisviesteihin. Viestit voivat olla kysymyksiä tai yleisluontoista löpinää, en pahastu kummastakaan.
MINÄ

Puhun suomea | I speak English | Jag talar lite svenska

Olen naispuolinen aikuispelaaja. Olen lähtöisin Hämeen alueelta ja työskentelen eläinlääkärinä.

Olen ollut koko ikäni tekemisissä hevosten ja koirien kanssa, mutta harrastuspohjaisia tavoitteita minulla ei eläinten kanssa ole koskaan ollut. Ratsastusta harrastan erittäin harvoin ja tällöinkin lähinnä maastoköpöttelyn muodossa.

Avatar: Yoko`s