Olen 17-vuotias lukiolaistyttö Pirkanmaalta. Omistan 2 kissaa ja pippurisen kleinspitzin nimeltä Hilma. Elukoita meillä on ollut koko pienen ikäni ajan, mutta varsinainen hevostyttö en koskaan ole ollut. Silti tänne sivulle palasin 2017 vuoden lopulla monen vuoden jälkeen.
Soitan klarinettia ja saksofonia, molempia myös orkesterissa ja voisin sanoa musiikin olevan suurin intohimoni piirtämisen ja näyttelemisen lisäksi. Tykkään muutenkin ilmaista itseäni. Ja oon vähän nörtti, lempipelejä on Skyrim, Fallout 4 ja Assasin's Creedit.
Kuuntelen aikalailla kaikkea rockin ja hevin alagenreihin kuuluvaa, mutta suosikkeja ovat ehkä mua vanhemmat rock tms. klassikot, Panic! at the Disco, Volbeat ja Coldplay. Tykkään räpätä ja oon kuitenkin loppujen lopuksi aika kaikkiruokainen musiikin suhteen.
Ps. Jimin on mun bias!
Sarjoista tykkään tällä hetkellä eniten Game of Thronesista ja Stranger Thingssistä.
Tykkään kattella myös k-dramoja, mutta yritän tällä hetkellä sarjojen katselua vältellä, koska yritän tehdä edes jotain koulun eteen.
K-dramoista lempparit on Strong Woman Do Bong Soon ja Weightlifting Fairy Kim Bok Joo. Oon kattonut myös sarjat While You Were Sleeping, About Time ja Rich Man, Poor Woman. Jos joku on kattonut näitä, niin on enemmän kuin tervetullut niistä keskustelemaan! T. kuulun aivan liian moneen fandomiin
Ikääntymispisteitä saa aina antaa, nopeuttaisivat ihan järjettömästi mun kasvatustyötä! Yritän antaa tällöin jotain pientä takaisin.
Uusivanhaksi pelaajaksi itsensä ilmoittava täällä!
Kasvattelen tällä hetkellä itse american bashkir curlyjen ja nokotoja,
akhaltekkeja olen kasvattanut kaikista eniten.
Tällä hetkellä kasvatukseni kumminkin painottuu tiimeilyyn, koska resursseja ei mitenkään ylimääräisesti ole. Varsat nimeän lähes aina pelihahmojen mukaan,
jossei mitään selkeämpää visiota ole nimelle.
Yksisarvisiakin kasvatan hyvin satunnaisesti, enkä niitä montaa omista.
Onnitelleita onnittelen takaisin, jos huomaan! 

Aktiiviset kasvattajanimeni:
killer queens - akhaltekkeja
golden days - american bashkir curlyjä
äpplet - kultainen, hopeinen tai vintage
victorious - nokotanhevosia
petra's - yleisesti kasvattejani
lista jatkuu sitä mukaan kun kasvatusnimiäni aktivoin! Kasvattajanimet tulee lähinnä tykkäämistäni biiseistä. : )
 
Mun omput-hevoskasvatustilan alla olevat hevoset eivät ole tällä hetkellä myynnissä!

ylimaallislinkit