Vain suoramyynnistä löytyvät hevoseni ovat myytävänä, ja vain sillä hinnalla joka myynti-ilmoituksessa lukee. En lahjoita mitään, en hyväksy täysin vieraiden pelaajien kaverikutsuja, enkä myöskään onnittele pyynnöstä. Oriini eivät anna yksityisiä astutustarjouksia. 

Olen 32-vuotias pelaaja Varsinais-Suomesta. Koulutukseltani olen agrologi, ja olen kiinnostunut mm. hevosista, valokuvauksesta ja luonnosta. Ulkoasussa ja avataressa olevat kuvat olen ottanut itse, joten ne ovat omaisuuttani ja niiden kopioiminen on ehdottomasti kielletty - katsoa saa, mutta ei koskea :)

Howrsessa olen aiemmin kasvattanut yhteistyössä Blacknessin kanssa eliittikärkeen kuuluneita akhaltekkeja sekä tennesseenwalkereita. Tekkekasvatuksemme suurin saavutus oli koko serverin ensimmäinen hevonen, jolla on kymmenen erinomaisuustähteä: Excellency X of Northern Saga. Walkereiden geneettistä potentiaalia nostimme yli 350 pistettä ja saavutimme 25 uutta erinomaisuustähteä, joukossa myös walkereiden ensimmäinen punainen tähti. Kasvatimme myös ensimmäisen GP-voittoon yltäneen walkerin, nimeltään Randver Blazing Glory. .





 bb48f61025617f2a.png Stress_3_by_Foxxie_Chan.gif 980555b0878b7d64.gif