Moi, täällä ruudun takana kirjoittelee 14-vuotias tyttö Keski-Suomesta. Howrsessa olen ollut tällä nimellä jo kolmisen vuotta ja sitä ennen olin Howrsessa eri nimellä, kunnes poistin ky. tilin - olipas sekin fiksu veto. En ole koskaan ollut Howsessa kovin aktiivinen, enkä ole sitä nytkään. Toki käyn melkeinpä joka päivä täällä kirjautumassa sisään ja tekemässä tietyt toimet, mutta en sen kummempaa. Välillä saatan kyllä innostua hoitamaan ja kouluttamaan hevosiani oikein kunnolla, mutta tätä tapahtuu harvoin. En hyväksy Howrsessa kaveriksi käyttäjiä, joiden karma on alle 9. Poistan myöskin kavereista käyttäjät, jotka eivät ole olleet kirjautuneena yli kahteen viikkoon tai joiden karma on laskenut alle 9. Muistathan onnitella - onnittelen takaisin.

Käyn Howrsessa säännöllisen epäsäännöllisesti enkä kasvata mitään rotua tavoitteellisesti [kunhan kouluttelen ja kilpailutan omistamiani hevosia]. Teetän myös varsoja silloin tällöin - useimmiten itselleni, mutta saatan tilausvarsojakin teettää mikäli kysyntää on. Kaikki oriini tarjoavat astutuksia, kunhan ovat riittävän vanhoja [eli yli 2,5 vuotiaita]. Hevosia myyn aina silloin tällöin ja tällä hetkellä myynnissä olevat hevoseni voit tarkistaa sivun alalaidasta "Katso myytävänä olevat hevoset". Harvemmin myyn hevosia, jotka eivät jo ole myynnissä, mutta aina voit kysäistä. Huomioi kuitenkin, että ylimaallisia eikä villejä voi myydä, enkä myöskään myy ʙᴇsᴛᴇ kasvatustilallani olevia hevosia. En myöskään vaihda hevosiani esineisiin. Jos haluat ostaa minulta varsan, hevosen tai haluat oriini astutukseen, muista olla realistinen hinnan kanssa. Päivitetty: 10.09.2014

|| ulkoasun koodaus & muokkaus © Ralle ||

ILMOITUSTAULU:

-Etsinnässä Ilmestyskirjan sinetin Pestilentia - rotuna puhdas vuono-, akhlatekin-, andalusian- tai islanninhevonen. Voin vaihtaa hevoseeni Quest 86* tai  ostaa sovittuun hintaan.