Ostan 19-24 vuotiaita hevosia/poneja (myös ei-puhdasrotuiset!) hintaan 5000-10000eq gp:stä riippuen. En osta hevosia, joilla on viisastenkivi. Ostan myös hevosia joiden taidot on 0 ja ikää 5-20v! Näistä maksan iästä riippuen 1000-10000 equusta. Jos olet halukas myymään hevosen, ota yhteyttä!

Olen aikuispelaaja Etelä-Suomesta. Aloitin howrsen pelaamisen vuosia sitten kansainvälisellä puolella, mutta siellä pelaaminen jäi suomenkielisen ilmestyttyä. Tällä hetkellä pelailen satunnaisesti, lähinnä kasvatellen muutamia varsoja ja keräillen värisuoria joka rodusta. Yksisarvisvarsoja syntyy myös satunnaisesti.

Yksisarvisiavarsoja on mahdollista ostaa minulta myös ilman passeja. Aiemmin maksuksi kelpasivat vain ajastimet, nyt muukin (lue alta!). Jos varsa kiinnostaa, passeilla, equuksilla tai muulla alla luetellulla mp-kamalla ostettuna, ota yhteyttä! Rotuja löytyy monia.
Mp-esineistä maksuksi kelpaavat Khronoksen ajastimet, viisasten kivi, heran pakkaus ja zeuksen salama.  Huomaathan, että esineet määräytyvät hevosen mukaan, kaikkia ei saa esim. zeuksen salamalla. Jos haluat ostaa sarvipään equuksilla, hinta on 60 000 - 150 000eq sukupuolesta ja rodusta riippuen. Passeissa hinta on tammoilla 1-2 passia, oreilla 1 passi. 
Huom! Onko sinulla yksisarvisia roduista joita minulla ei ole ja haluaisit minulta sarvivarsan? Varsojen vaihto onnistuu!

Kaikilta oreiltani on mahdollisuus saada astutuksia, hinta riippuu orista. Myös yksisarvitset! Yhdeydenotot yksityisviestillä, hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti. Omille kasvateilleni alennusta!

ulkoasu ɠFinhowrse / hheidi
kuvat ɠ~> Dragibus <~