Kiva, että eksyit sivulleni. Täällä ruudun takana kirjoittelee 18-vuotias nuori nainen, joka on hurahtanut Howrsen pelaamiseen monia vuosia sitten. Välillä on pelailtu aktiivisesti, välillä taas ei.


Howrsessa keräilen pokaaleja ja omppuhevosia sekä kasvattelen marwareita ja connemaranponeja tiimeissä. Jos olet kiinnostunut liittymään tiimiin, tsekkaa tiimin profiili ja ota yhteyttä valvojaan. Tiimin orit eivät tarjoa astutuksia. En myöskään myy hevosia, jotka eivät ole jo myynnissä.

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ja minulle voi laittaa viestiä. En kuitenkaan vastaa turhiin tai muuten epäasiallisiin viesteihin. Ethän pahastu, jos vastaaminen viivästyy. Vastaan viesteihin heti kun kerkeän ja jaksan.

Itsestäni vielä sen verran, että olen ollut ARMY kolmisen vuotta ja BTS onkin suurin elämäniloni. Omistan myös malopolskiruunan nimeltä Oreo ja sen parissa vietän paljon aikaa. Harrastan myös keppihevosia ja valmistan realistisia varusteita. Pidän luovista asioista; kirjoitan, piirrän ja maalaan silloin tällöin. Pelaan myös SSO:ta nimellä Emmy Lighthurricane. Vietän eniten aikaa katsoen Kdramoja. Näistä etenkin mielelläni keskustelisin, joten ethän epäröi laittaa viestiä halutessasi!


Silitä Ksanthostani, niin voit voittaa runsaudensarven.

Instagramini: @jespuliini @oreolass @khtarcade