Tervetuloa sivulleni

Minä:

23-vuotias nuori nainen pohjois-savosta. Minulla on kaksi kissaa ja harratuksena autot ja heppailu. Pelailen todella vaihtelevalla aktiivisuudella, joskus enempi joskus vähempi. Vuokraan kahta hevosta joita käyn säännöllisesti viikottain liikuttamassa.

Kasvatus:
Kasvatus painottuu hannoversarvien kasvatukseen ja kehittämiseen suhteellisen rauhalliseen tahtiin koska en ole kiinnostunut laittamaan euroja tähän peliin.

Ostot:


Myynnit: Muut hevoset sekä omenat välilehdiltä löytyvistä hevosista saa tarjota vaikkei ne olisikaan vielä valmiiksi myynnissä.

Muuta: Kiinnostaisiko sinua yhteistyö hannoverisarvien kasvatuksesta joko omana tiiminä tai muuten vain? Laitathan viestiä mikäli sinulla on jo pohjalla omaa kasvatusta ja hajua kuinka homma toimii joko tiimityöskentelyn pohjalta tai muuten vain. Olen avoin ehdotuksille / tiimikutsuille kyseisen rodun edustukseen.


Hannoverit kasvattajanimen ʟɪᴛᴛʟᴇ ᴘɪᴇᴄᴇ ᴏғ ᴅʀᴇᴀᴍ alla ovat suurimmaksi osaksi sarvellisten hevosteni sarvettomia jälkeläisiä mutta suhteellisen taidokkaita vaikka jatkojalostukseen. Näistä hevosista saa tarjota enemmän kuin mielellään, muuten jäävät pyörimään turhanpanttina vaikka mahdollisuuksia moneksi!

Onnittelen sinua takaisin heti kun huomaan onnittelusi <3