You can also contact me in English or German!



Ei mitään lol


Olen moniongelmainen ja melko eloton olento. Vietän päiväni lemmikkieni kanssa katsellen animea tai muuta, mitä ikinä pääni sillä hetkellä kestääkään. Olen hoivakotia vailla vanha ja minua on kuvailtu oudon lisäksi myös demoniksi, joten ota siitä nyt sitten selvää. Käyn kaiken sortin hoidoissa, mutta olen luovuttanut jo vuosia sitten.
 
En pelaa täällä aktiivisesti, eikä alempana oleva teksti ei ole millään tavalla ajankohtainen. Nostalgian vuoksi en ole tahtonut koskea siihen. Elän täysin menneisyydessä, joten jos aikamatka kiinnostaa, niin viestiä saa viskata. Omalla vastuulla tietysti.  
 



Howrse


Olen pelannut howrsea jo useamman vuoden kansainvälisellä puolella, tällä samalla nickillä.  Nykyään käyn KV-puolella ainoastaan hoitamassa keskukseni. Kuitenkin jos tarvitset apua jossakin niin aina saa kysyä.

En pelaa kovinkaan aktiivisesti, enkä ole mitenkään kilpailuhenkinen, joten tulokseni ovat myös sen mukaiset.


En kasvata enää mitään... Joitain satunnaisia varsoja eri roduista syntyy aina välillä, näille randomeille on käytössä kasvattajanimi Turmion Ratsut. Jos olet kiinnostunut jonkun hevoseni jälkeläisistä, kysy vain rohkeasti. Myyn varsat joko koskemattomina tai valmiiksi leikitettyinä!


10.7.2012 Syntyi ensimmäiset tähdelliset Curlyt :3 (RIP CC group ;<)  



Rip se söpö gif, jonka tämä poisti ;(