Minä: Olen parikymppinen yliopisto-opiskelija, joka palasi peliin aktiivisesti muutama vuosi sitten. Olen pyörinyt täällä jo kymmenisen vuotta, joten tule ihmeessä kysymään, jos jokin pelissä ihmetyttää. Yritän käydä täällä päivittäin, joten vastailen viesteihin melko nopeasti. Heitä ihmeessä myös kaveripyyntö; autan aina tapahtumissa - olettaen tietysti saavani apua takaisin. Hevosten kanssa en ole tällä hetkellä tekemisissä ajanpuutteen ja köyhän opiskelijabudjettini takia. Meillä on kuitenkin kotonani ollut useita vuosia hevosia, joten ihan vieraita eivät nämä elukat ole.
Tiimit: Tiimikasvatus tällä hetkellä tauolla yliopistoelämän kiireiden takia.
Kasvatus: Erikokoisia projekteja on vuosien varrella kertynyt, mutta sydäntäni lähimpänä ovat harvinaisemmat rodut, joita on vähemmän tarjolla suorassa myynnissä ja julkisissa astuissa. Suursuosikkejani ovat mm. saksanpuoliveriset ja haflingerit.
Myynnit: Myytävät hevoset löydät suoraan myynneistäni. Värihevoset yritän aina myydä niin edullisesti kuin mahdollista, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus kerätä pokaaleja. Omenalliset, tai muut mukautusesineitä omaavat hevoset eivät ole myynnissä, ellen niitä sinne ole jo laittanut. Ethän siis tule täyttämään postilaatikkoani turhasta, päädyt suoraan mustalle listalle.