Olen vähän yli kolmekymppinen nainen, joka innostui howrsesta ja jonka elämään kuuluvat 2 kissaa, nano akvaariot,  hiiriä (poikas määrät toki nostavat lähemmäs 40 tienoille väliajoin), marsuja ja koira, sekä kihlattu ja kämppis eläimineen. Harrastuksiin kuuluu mm.konsolipelaaminen. Pelaan Elder Scrolls, assasin's creed, fallout ja kingdom hearts peli sarjoja ja joitakin yksittäisiä pelejä. Harrastan myös akvaarion ja eläinten kanssa tuohuamista, sekä marsujen näyttelyissä käyntiä, lukemista, musiikkia ( niin kuuntelua kuin soittamista),  askartelua,sekä lautapelejä ystävien kera, Tällä hetkellä myös liikutan paria entistä ravuria viikottain.
 Kasvatan pääasiassa tiimeissä sekä ruusukekilpureita. Keräilen omppuja ja erikoisempia hevosia pokaaleiksi, sekä kasvatan pieni muotoisesti kaikkia hevosrotuja.Tiimien hevoset eivät anna astutuksia ulkopuolelle! Teen tilausvarsoja, joten jos kiinnostaa niin laita viestiä :)
Tiimi υηιqυє αяαвιαηѕ etsii aktiivista jäsentä joukkoonsa, kunnollinen hakemus minulle. Lisätietoja tiimistä löytyy tiimin sivuilta. Myös Tiimi Mᴇᴅғøᴅᴛᴇ Tᴀʟᴇɴᴛᴇʀ  etsivät Uusia Jäseniä Joten Käy Katsomassa Kyseisten Tiimien Sivuja Jos Kiinnostaa. Voit laittaa viestiä jos tarvitset apua tai juttu seuraa :) Voin liittyä tiimeihin vip-jäseneksi mikäli tarvitset ota yhteyttä. En kumminkaan lupaa, enkä voi ottaa tiimiä jonka rotua jo kasvatan tiimissä! Siivoilen säännöllisesti kaveri listaani ja poistan henkilöt jotka eivät ole kirjautuneet 20päivään tai joiden karma on tippunut alle 8. Jos olen poistanut sinut kavereista ja haluat takaisin voit laittaa viestiä, karman laskun suhteen haluan tietää syyn! :)
Myytävät hevoseni löydät myytävät tilalta tai myynnistä. Pilkkahintaan pyytävät laitan suoraan mustalle listalle, samoin ruinaajat! Etsin mukautettuja lemmikkejä, tarjoa omaasi! Ostan turhia hevosia 500-1500equun hintaan, erikoisen hyvistä ja mp-kamallisista voin maksaa enemmänkin. Ostan myös vanhoja hevosiani sovittavilla hinnoilla.