Hei!

Täällä kirjoittelee nuori aikuinen Etelä-Suomesta. Howrsea en pelaile niin vakavasti. Epäaktiivisesta kasvatuksestani voit lukea enemmän vähän alempaa. 
Meillä on kotona kaksi koiraa (Novascotiannoutaja ja sekarotuinen) ja olen hyvin eläinrakas%28l%29.png Harrastan ratsastusta ja kilpauintia ja näiden lisäksi tykkään lukea. 
Lempi hevosrotuni on islanninhevonen, mutta lähellä sydäntä on myös shetlanninponit, welshit ja irlannincobit.

Jos kaipaat juttuseuraa tai apua, mulle voi laittaa viestiä! Kaikenlaisesta saa kysellä %3A%29.png Vastaan aina huolellisesti viesteihin. Kaveriksi saa pyytää, mutta laita mielellään jotain viestiä ensin!a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

JOS AUTAT MINUA TAPAHTUMISSA AUTAN TAKAISIN!2a1af738d56da555be74920210e2babc.png

Osto ja Myynti

Ostan uusia hevosia joskus väriä varten, joskus kiinnostaa vain hankkia jotain tiettyä rotua ja joitain heräteostoksia tulee välillä löydettyä. En usein myy ostamiani hevosia enää eteenpäin. En ikinä laita hevosia turvasatamaan. Minulle saa viestillä tarjota hevosia järkevään hintaan. Voin olla kiinnostunut jos se on rotuja jota en vielä omista tai jotain tiettyä väriä. Turvasatamaan muuten joutavia hevosia voin ostaa 500eq hintaan. 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

Myyn enimmäkseen omia kasvattejani.  Toivon hevosten pääsevän käyttöön (kisailu, kasvatus jne.) eivätkä ihan turhakkeiksi tai turvasatamaan. Värin takia voin myös myydä jos se puuttuu jonkun kokoelmasta. 2a1af738d56da555be74920210e2babc.png Kasvattini ovat harvoin kisaheppojen huippua, mutta myyn aika halvalla ja mieluiten jollekkin jolla on hevosesta hyötyä. On kiva nähdä omien kasvattien kasvavan ja lisääntyvän. Kasvatukseni ollessa aika pienimuotoista käyn  antamassa omenia myymilleni kasvateille ja tarjoan niille karsinapaikkaa keskuksestani.

  Laita ihmeessä viestiä ja kysy myyntiin menevistä hevosista, varsinkin jos olet uusi pelaaja ja etsit aloitushevosta jollekkin tietylle rodulle!

Kasvatus tolt.gif

Olen pelini alusta alkaen kasvattanut Welshponeja, ja niitä onkin ehtinyt kertyä aikamoinen joukkio. Pelin ensimmäinen hevoseni oli Sollan, joka on myös welshieni kantatamma. Kasvattamani welshponit kulkevat kasvattajanimellä Solstråle. Welsh kasvatukseni on tauolla. Saa nähdä herääkö se ikinä henkiin, mutta säästän sen pienenä kokoelmana.2a1af738d56da555be74920210e2babc.png

Kasvatan Islanninhevosia silloin kun vain aika ja jaksaminen sen sallii. Islanninhevoseni saavat nimensä perään frá Solsken. Pyrin nimeämään kasvattini oikeilla islantilaisilla nimillä, ja jos jonkun nimen tarkoitus kiinnostaa, voi sitä kysyä yksityisviestillä. Ensimmäinen omistamani islanninhevosori howrsessa sai nimekseen Óli -joka tarkoittaa esi-isää, joka sopii vallan mainiosti kasvatukseni ensimmäiselle oriille, joka luultavasti tulevaisuudessa on frá Solsken hevosten esi-isä.

Pyöritän myös todella pienimuotoista Shetlanninponi kasvatusta nimellä Solros. Shetlanninponien kasvatus on jäänyt hieman taka-alalle, mutta koska tämä on niin ihastuttava rotu niin en ole raaskinut jättää sitä pois kokonaan^)_v1828806360.png

Pienen päähänpistoksen johteena tuli joskus tehtyä myös sekarotuisille oma kasvattajanimi Solklar. Niitä löytyy aika vähän, ja kasvatus ei ole mitenkään tavoitteellista. Näistä olisi kiva saada hevosia joita myydä aloitteleville pelaajille.

Harvakseltaan syntyvät sarvekkaat, pääasiassa arabialaiset sellasset tunnistaa nimestä Solljus.

Pienimuotoisesti aaseja syntyy nimellä Soluppgång. 

Semi-tasokkaita andalusianhevosia syntyy nykyään nimellä Solförmörkelse.


Uutiset (vanhoja, mutta säästän hauskana muistona)

2.10.2015 Sól synnytti Heran pakkauksella kaksi kellanvaaleaa islannnhevostammavarsaa joilla GP 1132.89 ja 60*. Tammat saivat nimekseen Álfadis (keijujen jumalatar) ja Álfagjöf (keijujen lahja).
23.9.2015 Ensimmäinen islanninhevonen hankittu
9.10.2012 MintCocoHeart synnytti Heran pakkauksella sarvivarsat!
12.11.2012 Syntyi 3 erinomaisuustähdellä varustettua varsaa! Yksi welshi, shettis ja andalusia. 
    



n.gif