Lue profiilini ennen kuin lähetät viestiä! Ulkoasuni kuvia tai avatartani EI saa kopioida sillä olen ne itse piirtänyt!

DeviantArtissa <- tuolta näet töitäni.


"Minun sankareitani ovat kissat. Todellisessa elämässä ja kirjoissa."

“Art is never finished, only abandoned.”


"I had a nightmare. The Wolf eating the Raven. Entrails of life on my plate and I ate 'em"

"I can see what you see not."


ÄLÄ kopio avatartani, profiiliani ja sen kuvia sillä ne ovat itse piirtämiäni!

Olen siis aikuispelaaja(Kutsukaa Raveniksi) ja tein töitä jonkin aikaa Sangatsu mangalle (+Punaiselle jättiläiselle, Tammi.) mm. kaikki mainokset suomennetun mangan viimeisillä sivuilla ovat käsialaani), nyt kuitenkin olen valmistunut Graafisen Suunnittelijan/ Kuva-artesaanin ammattiin.

Ratsastan Islanninhevostalli Fagurissa Vantaalla

Kiinnostuksiani voitte katsoa tuosta profiilin alhaalta johon olen koonnut muutamia stämppejä.



HOWRSE

--Hevoseni EIVÄT ole myynissä elleivät sitten ole huutokaupassa tai suoramyynissä.
-- EN jakele tavaroita, equusseja, passeja tai hevosia ilmaisiksi.
-- EN ota yhteistyökumppaneita. En edes harkitse ellen sitten todellakin tunne henkilöä.
-- Jos ostan hevosen ostan sen joko huutokaupasta tai suoramyynnistä silloin kuin itse olen sen sieltä katsonut. Voit olla varma, etten osta hevostasi muutoin.
-- EN myy tavaroita tai osta niitä elleivät ne ole vaihtokaupoissa jo valmiiksi.
-- En vastaa pelkkiin moi -viesteihin.

-- Astutuksia saa kysyä.
-- Vaihtelevasti mahdollisuus tilausvarsoihin. Mutta en myy pilkkahinnalla.

  En käytä rahaa peliin vaan kaikki passini tienaan vanhoilla hevosilla.

 
(Seuraavia merkkejä en ole itse tehnyt. Ne ovat eri henkilöiden tekemiä DA:ssa mutta olen katsonut että niitä saa käyttää myös Deviantartin ulkopuolella)
8e9e54cce6f8b4301e0b8404baa305f3-d16u1s6.png fantasy_writer__s_stamp_by_solarissky.jpg i_want_a_heartless___stamp_by_lenalawliet.gif  life_without_books_by_black_cat16_stamps-d3483xz.png 7ddc94999f3bc0c189cd268809dbe13d.png oc_stamp_by_suyy.png real_to_me_stamp_by_sgstamps-d41la1v.png c6e45fac66ac468c915ed8de7aef4352.jpg evil_chars_stamp_by_taryn_syndrome.png depression____a_fancy_word_by_newnoakua.jpg  da_stamp___i_love_cosplay_01_by_tppgraphics.gif finnish_metal__stamp__by_amblygon.gif wrong_reality_by_wolfcatstamps.gif pansexual_pride_by_quitelife00.pngi_do_not_have_a_gender_by_mustbeinfinito-d3ih2kd.gifasexual_by_inkiedo-d75s94o.pngjar_of_dirt_stamp_by_hatenaki_yume.jpg welcome_to_silent_hill_stamp_by_cruzle.gif stamp_that_never_was__by_jeeshgirl.png wolf__s_rain_stamp_by_tollerka.png a50c4ce0c22b4f7153a1dde14de77f4a.png martial_arts_by_grailas.jpg da_stamp___want_to_roleplay_01_by_tppgraphics.gif fantasy_is_my_reality_stamp_by_purgatori.png ginga_saga_stamp_by_saiccu-d7r8ow2.gif  writing_by_hanakiristamp.png  ait_by_secretgal1234.gif warriors_stamp_by_animeface.png jayfeather_stamp_by_lithestep-d41f8gc.png scourge_fan_stamp_by_lithestep-d41f8vj.png i_like_to_travel_stamp_by_hann88.jpg mordor_stamp_by_daytha.pngstark_stamp_by_leelian-d3k1s8o.pngpenstamp2_by_monster_house_fan92-dbpliyk.png




ylimaallislinkit