TAUOLLA, KIRJAUDUN VAIN SISÄÄN JA MAHDOLLISESTI OSALLISTUN TAPAHTUMIIN:)

Minä:

Olen vuonna 2001 syntynyt nuori naispelaaja Etelä-Savosta. Opiskelujen osalta tilanne on sikäli mikäli onnellinen, että poikkeusjärjestelyistä huolimatta sain painaa valkolakin päähäni kolmen rankan, mutta antoisan lukiovuoden jälkeen. Valmistuin lukiosta tavoiteajassa ja vieläpä noin M:n keskiarvolla. Seuraavan vuoden olen pyhittänyt ihan vain itselleni, käyn töissä ja opiskelen avoimen yliopiston kautta hyväksiluettavia kursseja oikeustieteelliselle alalle.

Vapaa-ajalla Howrsen pelailun lisäksi vietän paljon aikaa (ikävä kyllä) Netflixiä katsellessa. Lisäksi piirrän ja kirjoitan paljon. Ratsastusta en enää pariin vuoteen ole harrastanut ajanpuutteesta johtuen, mutta aina silloin tällöin tulee edelleen tallilla käytyä heppoja moikkailemassa. Urheilu kuuluu myös suuressa osassa elämääni. Pyrin urheilemaan päivittäin monipuolisesti, kuntosalin lisäksi lajeja joita harrastan ovat muun muassa bodycombat, bodyattack, Zumba, juoksu sekä kehonhallintaan suuntautuva bodybalance. Vapaa-ajastani aikaa vie myöskin pieni kahdeksanvuotias perhoskoirauros Elmeri.

Howrse:

Howrsessa pyörin nykyään hyvinkin aktiivisesti. Lähinnä panostan tiimeilyyn sekä omatoimisiin kasvatusprojekteihini, mutta mielenkiintoisen tapahtuman myötä saatan osallistua myös niihin suuremmalla innolla.

Kasvatustoiminta pyörii tällä hetkellä pääasiassa vain Suomen Howrsen kärki trakehnereita kasvattavan tiimin Team Thewelyse parissa. Itsenäisesti kasvattelen siinä sivussa kuitenkin myös sarvekkaita shirejä sekä akhaltekinhevosia.

Jos sinulle jäi vielä jotain kysyttävää minuun tai peliini liittyen laitathan rohkeasti viestiä tulemaan. Minua saa myöskin pyytää kaveriksi, hyväksyn kaikki pyynnöt ellei karmasi ole erityisen alhainen. Pyrin onnittelemaan kaikkia onnittelijoitani takaisin, mutta jos en huomaa juuri sinun onnitteluasi, voit laittaa siitä minulle yksityisviestiä.

Kiitos kärsivällisyydestä lukea esittelyni loppuun!

<3:lla Jose


// profiilikuvan kuva on itse piirtämäni, joten ethän kopioi sitä! (instagram.com / @pinjasart
100189661-normal.png

Etsin näitä peitevärejä, jos olet kiinnostunut myymään niin laitathan tarjouksen minulle yksityisviestillä:)

Parhaat sijoitukseni:
19.6.2020 Yleistuloksien 352.
13.8.2020 Yleistuloksien 250.
14.10.2020 Yleistuloksien 209.
7.12.2020 Yleistuloksien 198.