Olen lukiota käyvä bibliofiili pohjoisesta Keski-Suomesta. Olen nyt aloittanut Howrsen pelaamisen aivan uudella tarmolla parin vuoden tauon jälkeen uudella nimellä. Aiemmin tämän samaisen käyttäjän nimi oli tuulitamma1 mutta nykyään minut löytää täältä samalla Hopeavarjo nimellä kuin muualtakin. Pyrin käymään täällä joka päivä mutta opiskelu vie minulta paljon aikaa enkä sen takia välttämättä kerkeä käymään täällä saatika sitten osallistua aktiivisesti Howrsen toimintaa. Anteeksi siis viivästyneet vastaukset viesteihin yms!
Mutta juu minusta sen verran että olen tosiaan kotimörkö enkä huitele kylillä menemään kun ei kavereitakaan siihen hommaan ole. Olen lukutoukka ja vietän kaikki päiväni joko puhelinta/läppäriä räpläten tai paljon todennäköisemmin kirjaa lukien. Minulla on aivan liikaa suosikkikirjoja mutta listaan niistä nyt ne tällä hetkellä mielen päällä olevat. Chrispher Paolin; Perillinen-sarja eli Eragonin ja Saphiran tarina, Rick Riordanin Percy Jackson-kirjat, Olympoksen sankarit, Kanen aikakirjat sekä Magnus Chase-kirjat. J.R. Wardin Mustan tikarin veljeskunta-sarja. Harry Potterit J.K. Rowlingilta(Olen Korpinkynsi) sekä  P.C. Castin Partholon-saaga sekä Julia Kagawan Rauta-saaga. Ja sitten vielä R.A.Salvatore jonka Forgotten Realms-kirjojen innoittamana aloin lukea kirjoja yli päätä.
Nykyään keskityn lähinnä kasvattamaan hiljalleen kaikkia kylmäverisiä rotuja nimellä Cold Silver. Erittäin pieni muotoisesti Irlannin cobejakin tulee kasvateltua Silver Beauty nimen alla. Yksisarviseni tunnistaa nimestä Silverhorn.                                      Suurimman osan hevosteni nimistä olen napannut kirjoista joita olen lukenut ja kaikki isäni hevosesten nimet ovat demonien, enkelten tai jumalien nimiä. Jos myyn sinulle jonkun hevosistani (tosin isäni eli Chilihorsen hevosia en myy) toivon kovasti että se saa pitää alkuperäisen nimensä.
Tuohon ylempään tuli niin paljon asiaa eri kirjoista että on ehkä parempi jos kerron musiikkimaustani tässä laatikossa. Elikkä siis musiikkimakuni on laaja jos pysytään rock-genressä. Tässä muutamia esimerkkejä joita löytyy minun soittolistoiltani: Sabaton, Nightwish, Korpiklaani, Black veil Brides, Amaranthe, Ac/Dc, Ramnstein, Battle Beast, My Chemical Romance, Hollywood Undead, In Flames... lista on pitkä. Mutta kaiken rock-musiikin vastapainoksi kuuntelen myös aika paljon instrumentaalista musiikkia mm. Adrian von Ziegleriltä ja Two Steps from Hell:iltä. Mutta kuuntelen myös muiden tekemää kelttiläistyylistä instrumental-musiikkia.
I speak English. Please ask if you have any questions. :)                                      Hevoseni eivät ole myynnissä mutta on hyvinkin mahdollista että myyn sinulle sinua kiinnostavan hevosen jos se on kasvatustilalla Muut hevoset. Muilta kasvatustiloilta tuskin myyn mitään mutta tulkaa toki rohkeasti kysymään.                                            Minulle voit mainostaa arvontaa tai hevosta mutta suuttua ei saa jos en osallistu arvonaasi tai osta tarjoamaasi hevosta tai esinettä.    Pyrin aina onnitelemaan kaikkia jotka ovat minua onnitelleet mutta ikävä kyllän en kerkeä huomamaan kaikkia minua onnitteleita henkilöitä.  Jos haluat, voit laittaa viestiä jos en huomaa onnitteluasi, mutta haluat että onnittelen takaisin.                                 Laittakaa rohkeasti minulle kaveripyyntöjä, hyväksyn ne kaikki.                              Tulkaa juttelemaan minulle mistä tahansa aiheesta. Kotimörkö kun olen, minulla on aika usein pulaa juttuseurasta.
Pitäähän sitä tähänkin laatikkoon jotain kirjoitaa. Elikkä siis mainitsin tuolla aiemmin puhelimen/läppärin räpläämisen. Elikkä aikani netissä kuluu Youtubesssa, Netflixissä tai Viaplayssa. Toki myös Howrse ja Facebook vievät aikaa. Mutta Youtubessa seurailen lähinnä LaeppaVikaa ja Lakkoa, tosin Rauskin jutuista pidän enemmän. Viaplayssa/Netflixissa katson Supernaturalia, Housea, Bonesia, Arrow:ta, The 100 ja Näin koulutat lohikäärmeesi: Äärirajoille-sarjaa. Satunnaisesti katson muutaman elokuvan.