Pelaaminen


Pelaamiseni koostuu tällä hetkellä lähinnä tapahtumiin osallistumisesta, tiimityöskentelystä sekä muutamasta omasta kasvatusprojektista. Usein mulla on hiljaisempia kausia, jolloin jaksan lähinnä käydä osallistumassa tapahtumiin, jos ne on itselleni mieluisia ja joskus taas motivaatio nousee niin että tiimityöskentely ja omat kasvatusprojektitkin etenee hyvin.

Kuulun holsteininhevosia kasvattavaan tiimiin ᴛᴇᴀᴍ ʜɪɢʜ ᴠᴏʟᴛᴀɢᴇ ja samaisen porukan kanssa on vielä vanha tekkitiimi ᴀꜰᴛᴇʀꜱʜᴏᴄᴋ pystyssä vaikka kasvatus ei siellä etene ollenkaan. Tiimissä kasvatellaan hyvin rennolla meiningillä!

Tiimikasvattelun lisäksi minulla on muutama aktiivinen ja useampi epäaktiivinen oma kasvatusprojekti menossa. Aktiivisin näistä on ehdottomasti lipizzojen kasvatus nimellä աɛֆȶʋɨɛա. Ideana projektilla on kasvattaa hyvän gp:n ja taidot omaavia lipizzoja ja samalla antaa jokaiselle hevoselle nimi sekä kultainen omena väritys mcu hahmojen pohjalta! Tätä on ollut todella hauska edistää, vaikka resursseja kuluukin runsaasti.

Lipizzojen lisäksi kasvatan tenneesseenwalkereita nimellä աǟʟӄɨռɢ օռ ֆʊռֆɦɨռɛ ja akhaltekinhevosia nimellä ʟʊռǟʀ ɛƈʟɨքֆɛ. Nämä projektit ovat kuitenkin jääneet pahasti taka-alalle sen jälkeen kun aloitin lipizzojen kasvatuksen enkä ole niissä koskaan edennyt kovinkaan pitkälle. Muita kasvatusnimiäni ovat muunmuassa քʀɛƈɨօʊֆ ʍօʍɛռȶ kylmäverisille, ǟƈɛ օʄ ֆքǟɖɛֆ aaseille, ʟʊƈӄʏ ƈɦǟʀʍ yksisarvisille ja ֆքɛƈɨǟʟ ɛɖɨȶɨօռ ylimaallisille.

Pyrin myös pikkuhiljaa kasvattamaan pokaalikokoelmaa ja sitä varten olenkin keräillyt esimerkiksi erilaisia värityksiä, lemmikkejä ja rotuja jo pitkään. Myös erilaisten ylimaallisten ja muiden erikoishevosten keräily on tullut uutena innostuksena mukaan pelailuuni.

Hevoskeskukseni toiminta on hiipunut jo kauan aikaa sitten, enkä ole siihen pitkään aikaan niin panostanutkaan. Se on olemassa lähinnä omien hevosteni majoittamista varten, mutta toki muutkin pelaajat saavat sinne hevosiaan majoittaa, jos haluavat :D


Minä


Olen 19-vuotias naisenalku pääkaupunkiseudulta. Valmistuin 2021 keväällä lukiosta ja nyt pidän välivuotta pohtien mitäköhän sitä lähtisi tekemään elämällään. Tulevaisuuden suunnitelmat on mulla siis vielä täysin auki, mutta eiköhän ne siitä pian selviä.

Vapaa-ajallani tykkään tehdä käsitöitä ja taidetta, puuhailla hevosten kanssa, pelata, kuunnella musiikkia sekä katsoa erilaisia sarjoja ja leffoja! Oon nyt kovin innostunut kaikista mcu jutuista (erityisesti Wandasta <3) ja ne viekin ison osan mun ajatuksista päivittäin :D

Olen aloittanut howrsen pelaamisen vuonna 2011, mutta välissä oli muutaman vuoden tauko, kunnes löysin taas innostuksen pelaamiseen vuoden 2020 alussa! Laita ihmeessä kaveripyyntö tulemaan, hyväksyn kaikki ja pyrin lisäksi onnittelemaan takaisin aina kun ehdin :3