Howrse

Kasvattelen Howrsessa sekalaista sakkia yrittäen löytää eniten itseäni innostavat rodut. Tällä hetkellä kiinnostaviin rotuihin kuuluvat andalusialaiset, akhaltekit, ABC't, nokotat, tennesseewalkerit, shagya-arabit, knabstrupit ja pyrin aloittamaan myös issikoiden, hollanninpuoliveristen, criollojen ja ylämaanponien kasvatusta.
Lisäksi kasvattelen yksisarvisia, rotuina arabialainen, connemara, trakehner, andalusialainen ja hannover sekä NIB-andalusialaisia aina kun ehdin.

IRL

Tosielämässä olen 23-vuotias yliopisto-opiskelija, viime aikoina opiskelut ovat vieneet suurimman osan vapaa-ajastani, joten myös Howrselle on jäänyt vähemmän aikaa. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu pelien pelaaminen(tällä hetkellä enimmäkseen Guild Wars 2, koska muuta ei ehdi, mutta kaikennäköistä fantasiapelia pelaan kyllä mielelläni), kirjojen, erityisesti fantasian lukeminen (Taru Sormusten Herrasta on ikuinen suosikki), mytologiat, historia, Aasia - manga, anime & cosplay-harrastus, matkustelu, tarinoiden kirjoittaminen ja maalaaminen.


Kotonani loikkii pieni kanipoika Sherlock ja tyttöystävänsä Lumi.


Muuta

Minulle saa laittaa y-viestiä ja pyrin onnittelemaan aina takaisin! You can also communicate with me in English.

Kaikista hevosistani saa lähettää järkeviä ostotarjouksia.
Jos ostat minulta hevosen, pyytäisin ettet vaihtaisi sen nimeä (ellei se ole selvästi tarkoitettu vaihdettavaksi) ja mikä tärkeämpää, et laittaisi sitä turvasatamaan. On inhottavaa huomata että oma kasvatti on kadonnut pelistä.