Hei kaikille!
Olen aikuispelaaja Keski-Suomesta ja olen pelannut Howrsea jo vuodesta 2011. Väliin on mahtunut useita pitkiäkin taukoja pelaamisessa ja nyt jälleen innostuin uudestaan. Intohimoni on kasvattaa hyviä kilpa- ja jalostushevosia, rotuna Akhaltekke. Kasvattamani akhaltekket tunnistaa kasvattajanimestä Platinum di Vaittila, ja muut kasvattajanimestä Vaittila Horses.


Pyöritän tässä samalla hevoskeskusta nimeltä Kultakallio, joka on erikoistunut lännenratsastukseen. Siitä huolimatta kaikki ovat tervetulleita. Tarjolla on porkkanaa, kauraa,apetta ja heinää sekä varusteet. Niityt ovat suuret ja viljavat ja osassa niistä onkin jo traktori. Karsinoissa käytämme kuivikkeena pellavaa ja hoidamme karsinoita jotta ne pysyvät hyväkuntoisina ja niissä on hevosten turvallista asua.

Muistathan käydä tsekkaamassa Myynnissä-kasvatustilani, paljon tulevaisuuden lupauksia edullisesti. Osta suoraan tai tee tarjous! :)

Välillä myynnissä useampikin kultakimpale, tammoja sekä oreja! Käy vilkaisemassa Myynnissä!-välilehdeltä myytävät yksilöt! Tee niistä mieleisesi. Harrastekäyttöön tai tykeiksi kilpakentille! Vain mielikuvitus on rajana, toimi nopeasti! Hintapyynnöt alkaen 15 000 equuksesta.

Saa pyytää kaveriksi!. Jos joku hevosistani kiinnostaa ja haluaisit sen ostaa, niin tee ihmeessä viestillä tarjous! Rohkeasti vaan! :)

Tarjoan tällä hetkellä astutukseen akhaltekkeoriittani Brownie Cookie 1320*, Nicaragua, Peik 676* (tulossa käyttöön myöhemmin) sekä Lucorrado 224*. Lisää oripoikia on kasvamassa siitoskäyttöön. Orhini astuvat vain puhdasrotuisia akhaltekketammoja. Astutusvaraus tapahtuu yksityisviestillä, otsikoksi "Astutusvaraus".


Ulkoasun copyright Hepoli2000