Aikuispelaaja, joka pelaa yhdessä 12-vuotiaan tytön kanssa. Osa hevosten nimistä on valittu rakkaudella. Pelailen säännöllisesti, lähes joka päivä, mutta peliaikani on rajattu. Kasvatan yksisarvisia kahdessa tiimissä. Minulla on pelissä yli 2500 yksisarvista, suurin osa nokotanhevosia. Yksisarviseni eivät anna astutuksia tiimin ulkopuolelle. Jos haluat auttaa pelin parhaiden sarvien kasvattamisessa, niin osta joku nokotavarsani myynneistä. Ovat ihan kelvollisia ja hinnat maltillisia. 

Myös ruusukekilpureita saatavana myynneistä. Trailista niillä pitäisi saada ruusukkeita ja kokeilin yhdellä blupilla, niin kouluratsastuksesatkin tuli jokunen ruusuke. Sarvellisiakin kilpureita saattaa joskus tulla myynteihin.

Oikeassa elämässä kasvatan rotukissoja ja harrastan kissanäyttelyitä, ratsastan, käyn töissä ja touhuan perheeni kanssa. Pelaamista teen usein "vasemmalla kädellä" ruuanlaiton, pyykinpesun ja muun kotiaskareen ohella. Tämä on minulle rentoutumiskeino ja irtiotto arjesta.

Saa pyytää kaveriksi, mutta poistelen kaverilistaltani säännöllisesti pelaajia, jotka eivät ole  käyneet pelaamassa yli viikkoon. Jos aktivoidut, niin pyydä uudestaan. :)

 


Onnittele Topaasiani, voit voittaa 10 passia.
Sulata Frost, voit voittaa hypnoosin peitteen.
Vastaa hevosen Arkimedes kysymykseen. Oikeasta vastauksesta saat ikääntymispisteen.