OSTAN:


Omia kasvattejani joilla on omppuja!! Näistä olen valmis maksamaan reippaasti eli tule tarjoamaan! (kasvattajanimeni tunnistaa aina alusta 'My' vanhemmissa kasvatusnimissä on myös trademark merkki eli pienet TM kirjaimet yläkulmassa


Vaeltajan Henget joita haen

Kaupunkitarinoiden vaeltajan henki: Monet kysy YV

Yksisarvisen vaeltajan henki: aarnisarvinen ja pegasarvinen

Musiikkivaeltajan henki: Monet kysy yv

Kaupunkitarinoiden vaeltajan henki: wendigo, viikatemies ja bloody mary

Pilavaeltajan henki: monet kysy yv



Paraatiomena: Planchet

Darumat: Komainu

Alebrijet:Mantarrayo ja alebrijow

Hirviöt: monet kysy yv

Animoidut värit: kapellimestari ja tyfon




Hopeaomppuja ja kultaomppuja keräilen eli sellaisia joita minulla ei ole olen kiinnostunut järkevään hintaan ostamaan


Maksan reilun hinnan! Laitathan hinnan jolla suostut hevosesi myymään niin viestillä minulle. 



MYYN:

Lemmikit: Erinäisiin eläinkavereihin sidottuja eläimiä löytyy paljon; esim aksolotli lohikäärme, vihreä lohikäärme, Shika, sammakko, pöllö, namazu, harmaakarhu jne. paljon muitakin löytyy eli kysele tai etsi. 


Darumallisia hevosia: Kingyo Nekomata, Shiba Inu, Banken ja Kojika


Iriksen värityksiä (kysy väriä)


Jos kiinnostaa laita viestiä ja tarjous mukaan. 


Otan vastaan tarjouksia kaikista muista hevosista paitsi kasvatustilalla 'Eryn Lasgalen' olevista hevosistani ja hyvään hintaan toki voin hepojani myydä (se ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita että myyn)  






Nii elikkä täällä ruudun toisella puolella on aikuispelaaja länsi suomesta. Harrastan ratsastusta ja pidän hevosista ja kaikista muistakin eläimistä. Hyvin lähellä sydäntäni ja ehkä suurin obsessioni on J.R.R. Tolkienin kirjat. Niistä juttelenkin erittäin mielelläni ja omaan siis melkeinpä kiusallisen laajan varaston tietoa aiheesta. (Suoritin mm. Lukiokurssina haltiakielen opiskelua (taustana voidaan kertoa että lukion yh ja filon opettaja oli suuri Tolkien fani ja näin siis))


Täällä howrsessa olen ollut vuodesta 2011 asti vaikka aktiivisuus on kovasti vaihdellut. Auttelen ja neuvon siis mielelläni ja kokemusta löytyy. Tällä hetkellä kasvatan tavoitteellisesti akhaltekkejä (My Calaquendi) ja lipizzoja (My Moriquendi). Olen tässä pitkään pohtinut johonkin tiimiin liittymistä vaan en ole sitä toistaiseksi saanut aikaan. Mutta ehkäpä lähiaikoina. GP kasvattelujen lisäksi howrsessa keräilen pokaaleja ja tässä hiljattain vähän tavoitteellisemmin omppuheppoja.


Kaveripyynnöt hyväksyn kaikki kunhan karma on 10. Autan mielelläni tapahtumissa ja tavoitteissa laita siis vain rohkeasti viestiä! Juttelen myös mielelläni yksärin välityksellä.