Tervetuloa

 

 

Hei!


Nimeni on Steffi. Olen saksalainen ja 36 vuotta vanha. Asun Bitterfeld-Wolfenissa Leipzigin lähellä. Minulla on 13-vuotias poika. Puhun saksaa, englantia, espanjaa ja suomea. Harrastan lukemista, musiikin kuuntelua (rock ja metalli), Howrsen ja Ikariamin pelaamista, suomenkielen opettelua ja olen myös moderattoori nettiradiossa RockLiveRadio (www.rockliveradio.de). Suosikkibändini ovat Teräsbetoni ja Victorius, mutta pidän myös esimerkiksi bändeistä Nightwish, Hammerfall, Axxis, Accept, Tarja, Battle Beast, Ahola, Powerwolf, Helloween, Black Sabbath, Iron Maiden, Volbeat, Sabaton, Freedom Call, Gotthard, Rhapsody of Fire jne. Olen Pohjois-Eurooppa-fani ja rakastan suomenkieltä. Nettinimeni "Lobita" on espanjaa ja tarkoittaa suomeksi "susinen". Tavallisesti pelaan saksalaista Howrsea.


Howrsessa kasvatan friisiläis- ja shetlanninponiyksisarvisia (yhdessä TommyR:n kanssa), andalusianhevosia, akhaltekinhevosia, connemaranponeja, irlannincobeja, trakehnereja, holsteininhevosia, knabstrupinhevosia, Curlyhevosia, Nokotanhevosia ja islanninhevosia. Annan astutuksia oreiltani, mutta EN anna astutuksia PARHAILTA yksisarvisoreiltani (parhaita tällä hetkellä Mithras, Orcus, Favonius, Sepentrio, Invergordon, Inverleven, Tyrconnell ja McKilgour).

Hevoset ja ponit, jotka ovat kasvatustilassa "Myyntihevoset" ovat kaikki myynnissä. En myy muita yksisarvisiani, kuin niitä mitkä ovat myynnissä.

Ylimaalliseni eivät ole myytävänä.


Terveiset
Lobita


PS. Voitte aina sanoa minulle, kun kirjoitan jotain väärin. Pelaan suomalaista Howrsea, koska haluan parantaa suomenkielentaitojani.

Ich spreche Deutsch. I speak English. Hablo español. Puhun suomea.